ŽRTVA PREVARE Dragana Mirković van sebe, ne može da veruje da se ovako nešto njoj dogodilo, šok!
Foto: Youtube/Printscreen

Dragana Mirković ponovo se našla na meti internet prevaranata, koji su njen lik iskoristili za prodaju preparata za mršavljenje s kojim ona apsolutno ništa nema. Ovo nije prvi put, podsećanja radi, da Dragana naglašava svojim fanovima kako izvesne proizvode ne reklamira i uprkos tome što je uz njih plasirana njena fotografija.

- Laž. Ovo nikada nisam koristila - napisala je Dragana uz oglas koji „obećava" dobru liniju, kakvom ona svakako može da se pohvali.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Prevara, ja ovo ne reklamiram - naglasila je na Instagramu kraj natpisa koji mami javnost na kupovinu proizvoda za koji ona tvrdi da je i opasan po zdravlje.

Kako su mediji saznali od insajdera bliskog pevačici, ona je unajmila i advokate koji se aktivno bore protiv internet varalica koje je, po svemu sudeći, ne zaobilaze. U nameri da ih zaustavi, novac joj uopšte nije moticvacija. Nikakvu odštetu ne traži - važno joj je samo da budu zabranjeni, čime se njen pravni tim neprestano bavi.  

Pevačica koja se, inače, nikada nije fotografisala u kupaćem kostimu, a opet završava na ovakvim oglasima, neće se zaustaviti dok varalicama ne stane na put. Podsetimo, Dragana je jedina zvezda čije golišave fotografije nikada ni na društvenim mrežama nisu osvanule, a za to postoji i jak razlog.

- Nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvek odbijala. Nisam manekenka i kao pevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno, iskreno - objasnila je svojevremeno Dragana u jednoj emisiji.

DOŽIVELA NEZGODU Barbara Bobak usred noći imala peh tokom vožnje, moglo se završiti jezivo, a evo ko joj je pomogao (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading