OTVORIO DUŠU Milan Milošević otkrio najintimnije detalje iz svog života, kao i razlog odlaska sa televizije
Foto: Printscreen

U subotu, 25.marta od 22h na "Hype" televiziji, emisija „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina, gost emisije biće dobro poznato televizijsko lice, novinar i voditelj Milan Milošević.

Milan posle prestanka rada na jednoj televiziji i prestanka vođenja rijaliti šou programa se povukao iz medija. Ne daje intervjue, ne gostuje po emisijama, ali na "Hype" televiziju je došao i otvorio svoju dušu.

Voditelj Stefan Usiljanin je napravio pravi pretres njegovog života, privatnosti, najintimnijih detalja, a i pravi razlog odlaska sa jedne televizije. Razgovarali su o njegovom odrastanju, teškom i siromašnom detinjstvu, njegovoj mama Rajki, ocu koji ih je maltretirao i tukao, o bratu Zoranu koji ima cerebralnu paralizu, o polu bratu Nenadu i polu sestri Mirjani. Trnovit put od konobarstva, turizma, medija do najpoznatijeg lica sa malih ekrana.

Kroz emisiju, Milošević je odgovorio na svako postavljeno pitanje od strane Usiljanina, pa je samim tim i priznao sve, sve ono što zanima gledaoce i javnost.

https://youtu.be/UQMT_1gK08A

Na ovu emisiju niko neće ostati ravnodušan, pogotovo na Milanove suze koje nije mogao da suzdrži pred kamerama Hype televizije. Ne propustite turbulentno putovanje emisije „Pretres“.

ISPLIVAO SNIMAK Lepa Brena napravila skandal na nastupu, o ovome bruji javnost, a jedan detalj je šokantan (VIDEO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading