Veliki Brajan Adams dolazi u Beograd! Nastup slavne kanadske rok zvezde zakazan za 12. decembar u Štark Areni
Foto: Alo/Promo

Skymusic sa ponosom predstavlja Brajana Adamsa, čuvenog rok pevača, tekstopisca, gitaristu, basistu i producenta, koji će u okviru svetske turneje pod nazivom „So Happy It Hurts“ nastupiti pred domaćom publikom 12. decembra u beogradskoj Štark Areni! Ulaznice za koncert moći će da se nađu već od petka, 24. marta, putem sajta efinity.rs, preko besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Legendarni kantautor, jedan od najcenjenijih i najuzbudljivijih live izvođača na svetu, prirediće nezaboravno veče rokenrola i vanvremenskih hitova koje domaća publika, bez obzira na starosnu dob, prepoznaje već na prve taktove!

"Summer of '69", "Heaven", "Everything I Do (I Do It for You)", “Cuts like a knife“, „18 till I die“, „Please forgive me“, „Have you ever really loved a woman”, ”All For Love” - u kolaboraciji sa legendama Stingom i Rodom Stjuartom,  zatim „It’s only love“ koju je Brajan u originalu svojevremeno snimio sa Tinom Tarner, samo su neki od muzičkih remek-dela koje je popularni muzičar u svojoj više od četiri decenije dugoj karijeri stvorio i otpevao.

Objavio je 17 albuma, sa nekoliko stotina miliona prodatih primeraka širom sveta. Samo u prošloj godini objavio je četiri albuma – „So Happy It Hurts“, koji je nominovan za nagradu Grammy, zatim „Pretty Woman – The Musical“ i dva albuma sa najvećim hitovima – Classic, I i II deo. Govoreći o nagradama, Adams je tokom svoje višedecenijske karijere tri puta bio nominovan za nagradu Oskar, pet puta za Zlatni Globus, a dobitnik je čak 20 Juno priznanja, kao i prestižne Grammy nagrade.

U decembru nas očekuje pravi muzički spektakl, zato ne propustite priliku da uživate u retko uzbudljivom koncertu jedne od najvećih rok zvezda današnjice!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading