PROGOVORILA O DRUGOJ TRUDNOĆI Katarina Grujić nikad iskrenije o porodici i prinovi
Foto: Alo/Printscreen

https://www.alo.rs/vip/estrada/738744/glumac-progovorio-o-intimnim-scenama-pa-sokirao-izjavom-kad-je-hladno-stisnem-se-i-trpim/vestPoznata pevačica Katarina Grujić otkrila je da sa suprugom fudbalerom Markom Gobeljićem radi na proširenju porodice.

Ona se dotakla i toga koliko su joj porodične obaveze uticale na ostale segmente u životu, ali i da li se u nekom momentu pokajala što je postala pevačica.

Koliko je teško uklopiti poslovne obaveze i privatan život? 

- Mislim da je sve stvar dobre organizacije, nije lako. Što se tiče kućnih poslova, odavno sve znam sama da napravim, skuvam, očistim, i mogu vam reći da u tome uživam i da me to opušta i rasterećuje. Što se tiče Katje, moram priznati da mi pomažu i Markovi i moji roditelji, ali imam i divnu dadilju koja uskoči svaki put kada je neophodno, kada putujem zbog posla ili imam gostovanja po tv emisijama. Za sada sve ide glatko. 

Često nastupaš, da li sve stižeš da završiš i na koji način? 

- Nastupi i druženje s mojom publikom su moj život. Na to nikad nisam gledala kao na posao ili moranje, već isključivo kao uživanje. Ja se njima dajem bezrezervno, ali isto toliko od njih i dobijem za uzvrat. Ima dana kada bolesna i bez snage izađem na binu, ali kada siđem s nje, ja sam izlečena.


Šta voliš da pripremiš suprugu i detetu, da li znaš da kuvaš?

- Znam i obožavam. Od bake sam naučila najbolja naša nacionalna jela, kuvam ih sa uživanjem. Ništa manje nisam uspešna ni u pravljenju modernijih recepata, ali Marko najviše voli sarmu, pa mu to najčešce i spremam.


Da li ti prija titutula da najzgodnija žene fudbalera?

- Ima puno zgodnih žena fudbalera, ali ako vi kazete da sam ja najzgodnija, hvala vam na toj laskavoj tituli. Ipak pre mislim da je to pitanje za Marka, da li njemu laska? 


Na koji način si jako brzo nakon porođaja uspela da povratiš svoju liniju?

-  Isključivo ishranom i napornim treninzima. Laž je da rezultat dolazi tek tako, kao i priče o genetici. Može ona da vam bude naklonjena, ali bez rada i truda, džaba.


Treniraš li, vodiš li računa o ishrani?

- Da, mada mi to nekada teško pada zbog mog životnog tempa, nočnih nastupa, putovanja.Ponavljam, sve je stvar dobre organizacije, čelične želje.

Da li bi volela da imaš još dece, jesi li maštala o velikoj porodici?

- Maštala sam i maštam, radim na tome i želim da Marku podarim bar još dvoje dece, a Katji sestru i brata.


Jesi li se nekada pokajala što se baviš muzikom, da li je nekada bilo teško?

- I kada bude teško, nikada se nisam pokajala. Da se opet rodim, uvek bih izabrala isti put. Muzika je moj život i moja ljubav. Moja publika to oseća i zato trajem.


Šta misliš da je tajna uspeha i na koji način ćeš se potruditi da što duže traješ?


- Tajna je uvek i u svemu što radite u iskrenosti. Dosta je laži oko nas, a ako želite da se izdvojite u masi, budite iskreni u svemu što radite. Ja svoju publiku ne lažem, dajem im se srcem i dušom i mislim da je to rezultat. 

KAO OD MAJKE ROĐEN Glumac progovorio o intimnim scenama, pa šokirao izjavom:Kad je hladno, stisnem se i trpim!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading