"NAORUŽANO OBEZBEĐENJE JE DOLETELO" Ovo je kriminalna prošlost Miodraga Radonjića, nelegalno je upao u ambasadu!
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

Miodrag Radonjić je kao student sa kolegom glumcem Ivanom Mihailovićem upao na posed ambasade Slovačke kako bi igrao tenis.

Neznajući da se nelegalno nalaze na teriotriji druge države Ivan i Miodrag su se potpuno opustili u pauzi predavanja igrajući tenis, sve do momenta dok in naoružano obezbeđenje, zajedno sa policijom i na kraju sa ambasadorom nije opkolilo.

Tada im je postalo jasno da nešto nije kako treba, a kako kažu, šarm ih je spasio hapšenja. Radonjić je istakao da se od tada oko ambasade Slovačke nalazi izuzetno visoka ograda sa šiljcima, a da je u to vreme bila niska ograda, koja je mogla lako da se preskoči.

- U to vreme jako smo voleli da igramo tenis, Ivan i ja smo bili teniski partneri i uvek smo imali opremu kod sebe. U pauzi na fakultetu između predavanja, odlučili smo da odemo na najbliži teren. Preskočili smo ogradu i ispostavi se da je to posed Slovačke ambasade, na šta mi uopšte nismo obratili pažnju - kaže Miodrag Radonjić.

- Igramo mi tenis i odjednom dolaze dve patrole, ali koje su opkolile teren, ali ne smeju da uđe na njega, jer je teritorija druge države. Ivan je u to vreme već snimao "Vojnu akademiju", pa su ga mnogi i poznavali. Na kraju, morao je da izađe ambasador Slovačke, kome smo objasnili kako smo dospeli tu i da nije u pitanju nikakav teroristički napad - zaključio je popularni glumac na televiziji K1.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading