EVO GDE JE I ČIME SE BAVI BUCKA Pevačica u jeku popularnosti nestala sa javne scene, a svi se pitaju šta se sa njom desilo
Foto: Alo/Printscreen

Pre 16 godina, Slađana Đorđević, poznatija kao Bucka, prijavila se za "Zvezde Granda". Po završetku takmičenja, prekinula je saradnju sa produkcijom Saše Popovića.

Slađana Đorđević Bucka gostovala je u "Pulsu Srbije", kod voditelja Ivana Gajića gde je otkrila da osim što prelepo peva, ima iskustva u različitim sferama života.

- Ja imam dosta zanimanja. Prvo ja sam diplomirani etnomuzikolog, ali nisam mogla da nađem posao u prosveti. To je muzička akademija, master studije. Sa tim mogu da budem nastavnik muzičkog. Čak sam stažirala godinu dana u privatnom vrtiću i radila sam sa decom u predškolskom. Prosto deca su sjajan izvor inspiracija. Ja bi stvarno volela da uzmem dnevnik u ruke i radim sa decom, ali sada se postavlja pitanje kako bi mene deca doživela. Ja ulazim u odeljenje, a deca me do juče gledala na televiziji i kao "ej, nastavnice".

- Što se drugom zanimanja tiče, ja sam frizer i 2002. godine sam završila školu za negu lepote, a 2017. godine specijalizaciju za ženskog frizera. Ja sam tako skupljač diploma. Upišem nešto, da se i uči nešto. Ja to radim jer imam puno energje i ako nešto ne radim, meni će mozak da zakržlja. Dakle, ja sam dugi niz godina u tom poslu i radim. Imam svoj salončić i preduzetnica sam - otkrila je ona.

POKAZALA NASLEDNIKE Tanji Savić je muž oteo decu, borila se za starateljstvo, a evo kako danas živi (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading