UPRAVO NA TV PINK! Počinje nova HIT SERIJA Žarka Jokanovića "Zakopane tajne", gledajte PRVU EPIZODU! Čija će tajna prva biti razotkrivena?
Foto: Alo/Promo

Upravo na najgledanijoj komercijalnoj televiziji počinje serija „Zakopane tajne“, i emitovaće se svakog radnog dana u 21 čas, kada će gledaoci bez daha pratiti misterioznu porodicu Doder i sve likove čiji će se životi promeniti iz korena kada jedna po jedna tajna počnu da se otkrivaju. Kao što je već poznato, scenario serije „Zakopane tajne“ potpisuje iskusni Žarko Jokanović, a za režiju su zaduženi Vladimir Aleksić i Predrag Marković – i njih trojica čine dobitnu kombinaciju za najgledaniji televizijski igrani program. Najvažnija karakteristika ove serije je to što će gledaoci imati mogućnost da se poistovete sa mnogim likovima, da se „uključe“ u njihove živote i sve ono što im se dešava, čime će se trajno vezati za dešavanja u ovoj seriji, čiji ishod će ostati neizvestan do samog kraja.

Serija „Zakopane tajne“ prati život bogate porodice Doder, u kojoj su na neverovatan način zakopane mnoge porodične tajne. Misteriozna dizajnerka parfema Lala Doder i njen opasni muž Balša Doder, tajkun sa razgranatim poslovima u građevinskoj industriji, okosnica su porodice, koja pod krovom njihove raskošne vile okuplja više generacija – starijeg sina Tadiju koji je reditelj i njegovu suprugu Nikolinu, sina Jakova koji je inženjer mašinstva sa skrivenim hobijem, ćerku Doru koja je studentkinja medicine. Sa njima žive još i Blašina sestra Kosara i Lalina sestra Švrća i brat Vanja. Klupko neverovatnih događaja počinje da se odmotava kada se Tadija u pozorištu iznenada sreće sa misterioznom devojkom Verom, sa kojom se odranije zna i koja, bežeći od njega, dođivljava nesreću. Sudbina Vere Pepelčević i cele njene porodice postaće jedna od centralnih priča, koja će, zbog njenog greha iz mladosti – u paramparčad razbiti živote mnogih oko nje.

UPRAVO NA TV PINK! Počinje nova HIT SERIJA Žarka Jokanovića

Alo

 

Da li je jedna žena otrovala svog muža parfemom? Kako se jedan muškarac našao rastrzan između tri žene? Kako će slučajan susret u pozorištu promeniti živote nekoliko porodica? Ko je napisao roman „Ogoljeni“ i na koga se odnosi? Koje tri žene znaju istinu? Kako su kumovi postalu krvni neprijatelji? Koje tajne krije kuća najbogatijeg čoveka u zemlji? Zašto se braća blizanci nisu videli više od 20 godina? Koliko duboko sestra može da mrzi sestru? Može li se svaka istina preživeti? I najvažnije pitanje: Čija je tajna najdublje zakopana? Na ova, i još mnogo intirgantnih pitanja, gledaoci će odgovore dobiti svakog radnog dana u 21 čas na televiziji Pink.

UPRAVO NA TV PINK! Počinje nova HIT SERIJA Žarka Jokanovića

Foto: Printscreen/instagram

 

Pored fantastičnog scenarija, primamljive i misteriozne priče i Žarka Jokanovića, Vladimira Aleksića i Predraga Markovića kao autora najgledanijeg serijskog programa, glavni adut ove serije je briljantna glumačka postava. Od večeras, svakog radnog dana u 21 čas, publika u regionu će u seriji „Zakopane tajne“ gledati iskusne glumce Milicu Milšu, Danila Čelebića, Miru Banjac, Danicu Ristovski, Srnu Lango, Danijelu Vranješ, Miljana Prljetu, Mimu Karadžića, Galu Videnović, Baneta Tomaševića, Nadu Macanković, Biljanu Zaverlu, ali i mlade, fenomenalne glumce Marinu Ćosić, Stojana Đorđevića, Stefana Radonjića, Teodoru Tomašev, Lazara Dubovca, Rok Radišu, Jovanu Radosavljević, Natašu Stanišić, Mateju Popovića, Vojislava Tomića i mnoge druge.

Ljubav, porodica, sudar sveta bogatih i sveta siromašnih, prijateljstva, izdaje,, podmetanja, spletke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, ogorčena borba za novac, moć i uticaj, težnje za pravim vrednostima, ali i elementi trilera, stare porodične tajne koje izlaze na videlo, misterije, uz obilje drame, ali i humora, sa izrazito koloritnim likovima – samo su delić onoga što serija „Zakopane tajne“ nudi, a gledaoci će moći u to da se uvere od večeras, svakog radnog dana u 21 čas na televiziji Pink.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading