PATIO JE U PODRUMU Danas je poznati pevač, a malo ko zna za Bajinu jezivu situaciju na početku karijere
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Nedeljko Bajić Baja vlasnik je brojnih hitova, a zadnjih godina se povukao u medijsku ilegalu, a mnogi ne znaju jednu anegdotu s početka njegove karijere, a kojoj je svedočio harmonikaš i kompozitor Dragan Stojković Bosanac. 

Naime, kako je Miloš Bojanić na početku karijere Baji uputio vrlo oštar komentar - da nikada neće biti zvezda. Nedeljko je bio uznemiren, a Bosanac mu je tada pružio utočište.

- Ovo je Baja, kod mene u podrumu u radnoj sobi. Tada je patio zbog Bojanića koji ga je zezao da nikada neće biti zvezda. Onda je dolazio kod mene, plakao, kukao, pa me je pitao da li će biti zvezda. Rekao da hoće, on je dobar dečko, moglo bi to pevački da bude bolje, ali ima hitove. Kod nas kad neko ima hitove ne smeš reći kako peva - prisetio se Bosanac u emisiji „Rikverc“.

Podsetimo, Nedeljko je sa predstavnicima medija prošle godine u martu podelio svoja iskustva i otkrio novitete kako one privatne, tako i poslovne, nakon tradicioanlne dodele SEMUS nagrada najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima.

PUKLO PRIJATELJSTVO? Jovana Pajić posetila Mariju Šerifović u Dubaiju, a evo oko čega su se posvađale!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading