POZNATA TIKTOKERKA IZNENADA PREMINULA! Iza sebe je ostavila dvoje dece, a zbog ovoga je nedelju dana provela u bolnici
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Džehan iz Donkastera imala je gotovo 67 hiljada pratilaca na ovoj popularnoj platformi. Na TikTok je uglavnom postavljala snimke iz svog svakodnevnog života, poput pripreme ručka za svoje sinove ili odlaska u kupovinu, piše Daily Mail.

Njena porodica je slomljena, kao i veliki broj ljudi koji ju je pratio. Njena smrt ih je šokirala jer nisu znali da je Džehanino stanje toliko loše. Ona jeste u poslednje vreme objavljivala snimke na kojima se žali na upalu očnog živca koji prenosi informaciju od oka do mozga, što joj je uzrokovalo stravične bolove.

Zbog toga je proteklih nedelja često boravila u bolnicama, a u svom poslednjem videu snimila se u bolničkom krevetu, neposredno uoči operacije.

- Ne mogu da podignem glavu, a da mi ne pozli, a kamoli da hodam. Svugde me moraju gurati na kolicima. Toliko je strašna ova bol - rekla je.

Džehan je nedavno otpuštena iz bolnice nakon što je bila podvrgnuta jednonedeljnom tretmanu zbog strašnih migrena, ali stanje joj se opet pogoršalo.

Na stranici "GoFundMe" pokrenuta je kampanja kako bi se prikupio novac kako bi se pomoglo njenom suprugu. Iza Džehan su ostali trogodišnji sin Isak i jednogodišnjak Elajž. Dosad je sakupljeno oko deset hiljada funti.

Njena najbolja prijateljica, takođe zvezda društvenih mreža, Aliks Rast, na Instagramu se oprostila od Džehan.

- Bila je majka dvoje dece, tridesetogodišnjakinja koja nas je iznenada napustila 17. marta. Iako smo znali za njene zdravstvene probleme i neizdržive bolove, vest o smrti nas je dočekala nespremne i svima su nam srca slomljena. Njena deca ostala su bez svoje majke. Džehan, obećala sam ti da ću učiniti sve što mogu za njih i svoje obećanje nameravam da ispunim. Volim te - napisala je.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading