Olja Crnogorac
Foto: Alo/Printscreen

Dizajnerka Olja Crnogorac, karijeru je počela kao voditeljka na televizijama Pink i Hepi, nakon čega se okušala i u rijaliti programu. Olja je među prvima nastanila Farmu u Šimanovcima, 2009. godine, kada je bila jedna od zapaženijih takmičarki.

BILA JE UČESNIK FARME, POVEZIVALI JE S FUDBALERO, A DANAS SE KUPA U LUKSUZU Zastaće vam dah od perverzne Olje Crnogorac, evo kako izgleda u 39. godini! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Tokom godina Olja je promenila profesiju, a mediji su retko kad mogli da zavire u njen privatan život. Jedno vreme se pisalo da je u vezi sa fubalerom iz Italije, ali se nikada nije otkrilo ko je u pitanju, iako su tadašnji mediji tvrdili da se radi o igraču Milana.

Nakon što je nekoliko godina bila u žiži interesovanja medija, Olja se povukla iz javnog posla i danas se bavi dizajniranjem odeće.

Kao kreatorka  često putuje po inostranstvu, što se može videti na Instagramu, gde je veoma aktivna i gde neretko objavljuje provokativne fotografije.

HRVATSKA PEVAČICA ZAJECALA NA SAV GLAS Već godinama se bori sa opakom bolešću, a sada priznala kroz kakav pakao prolazi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading