MILIZAM Tea Tairović iskreno priznala "Publika na nastupe dolazi da me gleda"
Foto: Alo/Printscreen

Pop-folk zvezda Tea Tairović  jedna je od najangažovanijih pevačica mlađe generacije. Svoj prvi solistički koncert zakazala je za 17. jun, a svojim fanovima pevaće pod otvorenim nebom na stadionu Tašmajdan.

Gostujući u emisiji „Milizam“ Tea je govorila o sebi, svom privatnom i poslovnom životu, a prvo se osvrnula na vrtoglavi uspeh koji joj se desio na muzičkoj sceni. 

- Moja karijera je ludilo koje ne prestaje od 2021. godine. Često mislim da se sve ovo dešava nekom drugom. Imala sam i malo spoticanja, ali sve to ide u rok službe. Koliko je bilo žuči, toliko je bilo i meda, ali sve je to ono što sam  želela - kaže Tairovićeva i dodaje da je ne pogađaju priče u kojima se apostrofira da ona spada u red pevačica koje se više gledaju nego što se slušaju:

- Ne smeta mi kada neko kaže da se moj nastup gleda, jer ljudi kažu da su tokom mog nastupa pogledom prikovani za mene. Pevačica ne mora da bude lepa, ali mislim da je ključna energija. Ima prelepih žena sa savršenim crtama lica i proporcijama, ali im nešto fali. Mislim da znam kako da iskažem svoju energiju, koja definitivno zrači.

MILIZAM Tea Tairović iskreno priznala

Printscreen

 

Tea je priznala kako se nosi sa svim pričama i naslovima koji se u medijima pojavljuju o njoj i naglasila kako je naučila da ih prevaziđe.

- Nisam u potpunosti oguglala na priče o sebi, jer znam da nisam onakva kako me predstavljaju drugi. Naučila sam da što se više pravdaš, to sumnjivije deluješ. Samo delima pokazujem ko sam i šta sam. Ne želim da se objašnjavam sa ljudima. To je prosto moja odluka. Pored toga ne mislim da je svaka reklama dobra reklama, ja sam protiv toga, ali kažu da skandali dižu popularnost - kaže mlada zvezda i dodaje:

- To što sam javna ličnost ne znači da imam obavezu da pričam o svom privatnom životu. Svaki skandal koji mi se prišije me rani i emotivno otupim. Osećam samo bes i nepravdu, ali da sam tužna, nisam. Sigurno da mi neko tendenciozno smešta afere, ali nemam vremena da se bavim time i istražujem ko je to.

MILIZAM Tea Tairović iskreno priznala

 

 

 

Celu emisiju „Milizam“ pogledajte na našem Jutjub kanalu.

Simpatija me ne primećuje

Tea kaže da je trenutno sama, a duhovito je objasnila šta joj se desilo sa poslednjom simpatijom.

- Odustala sam od simpatije. Nije me primetio. Nikada ne bih lajkovala na Instagramu fotografiju muškarcu koji mi se sviđa. Želela sam da mu univerzum kaže da treba da mi se javi, on je kriv i odustala sam od njega - kaže pevačica kroz smeh.

Suzanu nisam pitala za pesmu

Tea Tairović je krajem prošle godine obradila pesmu „Plakala bih i bez suza“, ali je otkrila da se sa Suzanom Jovanović nije čula niti je od nje tražila dozvolu da obradi ovaj hit iz devedesetih godina.

- Nisam se čula sa Suzanom, mislim da nema razloga da se ljuti na mene, pošto pesma „Plakala bih i bez suza“ zvuči sveže i drugačije. Kompozitor Pera Stokanović mi je dao dozvolu i on je zadovoljan kako pesma zvuči. Setila sam se pesme koja je nastala 1996. godine, baš kada sam se ja rodila. Suzana mi se nije javila, ali mislim da nema moj broj - rekla je mlada pevačica.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading