OVDE ŽIVI INDI ARADINOVIĆ NAKON RAZVODA OD MUŽA Spakovala stvari i odmah otišla od njega, a onda priznala jednu stvar! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Indira Aradinović Indi posle razvoda živi sama u luksuznom stanu, a na svom Instagram profilu pokazala je svoj dom u kojem uživa i provodi slobodno vreme.

Indi je podelila sa pratiocima svoju oazu mira koju uživa da uređuje i čisti. Pevačici je, kako je i sama istakla, jako važno da sve bude na svom mestu.

- Higijena je pola zdravlja - napisala je i pokazala kako usisava svoj stan.

OVDE ŽIVI INDI ARADINOVIĆ NAKON RAZVODA OD MUŽA Spakovala stvari i odmah otišla od njega, a onda priznala jednu stvar! (FOTO)

Printscreen

 

Indi priznaje i sama da je opterećena čistoćom i svaki slobodan trenutak koristi kako bi uređivala svoj dom.

Njen dom uređen je po najnovijim trendovima. Preovlađuje bela boja, ukombinovana sa žutom i braon, a detalj koji je svima privukao pažnju je "drvo života" koje je oplemenilo prostor.

Na jednom zidu su okačene umetničke slike na kojima su konji, koji, inače, simbolizuju snagu i jačinu, dok je na zidu pored ogromno ogledalo.

Podsetimo, Indi se nedavno našla u žiži javnosti, nakon tuče sa sestrom u video snimka koji je uzburkao javnost, kao i razvoda koji se desio potpuno neočekivano.

UNUKA BATA ŽIVOJINOVIĆA NAPRAVILA HAOS GOLIM FOTKAMA Skinula se i pokazala fatalno telo, a bezobraznim pozama dostigla vrhunac provokacije! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading