KOMŠIJE NE ŽELE VIŠE DA ĆUTE O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ Dosta im je, prelomile i razvezale jezik, pa otkrile sve o njoj!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Aleksandra Prijović rođena je u Belom Manastiru ali je oduvek isticala da je volela vikende, praznike i raspuste da provodi u selu Bajša kod bake i deke u koje sudeći prema priči komšinica i dan danas voli da dođe.

Aleksandra je često u intervjuima govorila da je volela vreme da provodi kod bake i deke jer je kod njih mogla sve, a jedna emisija odlučila je da se u tu priču i uveri te se zaputila iz Belog Manastria u selo Bajša koje se nalazi kod Bačke Topole.

Foto: E stock

 

Nažalost, baka i deka popularne pevačice tog dana nisu bili kod kuće, ali je zato komšinica bila tu i otkrila nam je kako je Aleksandra u ovom mestu provodila detinjstvo, kao i to da se od malena videlo da će postati pevačica.

Mala ulica okružena skromnim i ušuškanim kućama odavala je utisak ušiškanog i sigurnog kraja.

- Nisu kod kuće, otišli su u Topolu - rekla je komšinica koja je izašla iz svoje kuće kada nas je primetila.

- Aleksandra je kod mene odrasla. Ona je tako slatka devojčica bila od malena i oduvek je pevala. Moja ćerka živi u Topoli, u stanu i kada su slavili rođendane onda deda Đuro nju odvede, a moja ćerka je oduvek govorila: "Znaš ti mama, ona mala će biti pevačica sigurno" - sa ponosom ističe prva komšinica Prijovića.

Foto: Printscreen/instagram

 

U Aleksandrinoj pesmi nisu uživali samo njeni najbliži već su i svi u selu znali da ona lepo peva.

- Tako je lepo znala da peva pesme, one Vidine, Vide Pavlović, to je nešto stvarno lepo bilo. Hvala Bogu sve joj najbolje želim od srca - iskrena je komšinica.

Kao što smo već pomenuli, Aleksandra Prijović je volela da dolazi kod bake i deke, a kako je i sama isticala u intervjuima, kod njih je mogla sve.

- Babu i dedu obožava, oni su žrtvovali za nju, ono što se kaže poslednji dinar - kaže komšinica i dodaje:

- Njena mama je išla da peva i onda dete ostane samo. Kad njena mama Borka javi, dođite nema ko da je čuva, deda Đuro i u ponoć ako treba bi seo u kola i otišao. Ovde je bilo dece, sada nažalost nema, ja sam imala dve devojčice, malo su starije od nje. Ovde imaju veliko dvorište, onda kuvam ručak, dođu svi zajedno, znaš kako deca, dođu i iz druge ulice, ne samo iz naše. Baba je radila u klanici, ona nije bila žena kod kuće, Đura je bio kod kuće, a ja sam domaćica, kuvala sam ručak, pa onda Bosa kaže: "Jao ti uvek kod tetka Ežike ručaš", pa znaš kako deca vole zajedno. Onda je i Bosa kada je imala vremena zvala našu decu kod njih.

Foto: Alo!

 

Komšinica kaže da Aleksandra dolazi u selo kod bake i deke, ali da je poslednji put videla prošle godine kada je bio bakin rođendan.

- Bila je kada je bio Bosin rođendan. Ovde je prošle godine baš rođendan proslavila, došla je prvo Aleksandra sa sinom, pa je doašao i Filip, doneo cveće - priča prva komšinica a na pitanje da li im i danas Aleksandra zapeva kada dođe kaže:

- Mislim da im i sad zapeva, i kad nešto novo dobiju na mobilni, meni Bosa pokaže, mi smo svi svaki dan zajedno.

Printscreen

 

U mirnom mestu našla se još jedna komšinica Prijovićeve koja je takođe za Aleksandru imala samo reči hvale.

- Bila je preslatka devojčica, igarala se sa mojom curicom. Ona je oduvek bila pevačica. Volela je i kao mala da se dotera i pevala je. Bila je jako slatka, volela su je deca. Deda i baba je oduvek obožavaju. Oni su došli ovde, prelepo su uredili kuću - kaže komšinica i dodaje:

- Mnogo nam je drago što je uspela i od te tako male devojčice mnogo je postigla, svaka joj čast.

OTKRIVENA PRAVA ISTINA O HAPŠENJU BRANISLAVA LEČIĆA Završio je iza rešetaka, a sada konačno isplivao i šokantan razlog!

Komentari (0)

Loading