Stanija
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Stanija Dobrojević jedna je od najatraktivnijih žena domaće javne scene, a koliko ume da zaludi muški pol, još jednom se uverila kada je od udvarača dobila poklon vredan 50.000 evra!

Naime, starleta je prethodne nedelje proslavila svoj 38. rođendan, a nije ni slutila da će jedan uticajan biznismen izdvojiti pravo bogatstvo kako bi joj ulepšao taj dan.

- Otkako je raskinula sa Markom, Stanija se u potpunosti posvetila sebi. Ona inače nije neko ko lako ulazi u veze, a odlučila je da ubuduće ljubavni život drži daleko od očiju javnosti. Nije zaljubljena, ali postoji jedan uticajan biznismen koji joj se udvara već duže vreme - rekao je na samom početku razgovora sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

- U pitanju je zreo muškarac u četrdesetim godinama, ostvaren je i jako moćan. Ima svoje firme, a Staniju je upoznao preko njihovog zajedničkog prijatelja. Odlepio je za njom i ne prestaje da joj se udvara. Obasipa je pažnjom, ali i poklonima - otkrio je za Alo! izvor, koji ističe da se Stanijin novi udvarač isprsio za starletin rođendanski poklon za koji je iskeširao pravo bogatstvo.

 

- Saznao je da Stanija 17. marta proslavlja 38. rođendan i odlučio je da joj priredi iznenađenje. Najpre je želeo da joj kupi luksuzni četvorotočkaš, ali je njen prijatelj objasnio da ona takav poklon nikada ne bi prihvatila od nekoga sa kim čak nije ni u vezi, pa je odustao. Umesto toga, iznenadio ju je skupocenim brendiranim nakitom. U pitanju su elegantna zlatna ogrlica poznatog svetskog brenda, koja ga je koštala gotovo 50.000 evra - šokirao nas je sumom sagovornik, koji je potom otkrio kako je Dobrojevićeva reagovala na ovakav vid iznenađenja.

- Stanija se oduševila. Kada su joj na kućnu adresu stigli buket i kesica sa nakitom, ona je ostala u šoku. Nije mogla da veruje da mu je tako nešto palo na pamet. Oduševio ju je njegov gest, ali i odabir poklona. Zahvalila mu se, ali mu je objasnila da još uvek nije spremna za emotivni odnos, te da ne očekuje da će sa njom biti išta više od prijatelja - zaključio je naš sagovornik.

Moja svadba će koštati 150.000 evra!

Stanija Dobrojević nedavno je ispričala o kakvom venčanju mašta.

- Mnogo para će mladoženja morati da potroši jer će mi na svadbi pevati Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Baja Mali Knindža... Prvi ples će biti baš uz njegovu pesmu „Ptico moja, beli labude“. Sve će koštati oko 150.000 evra - rekla je Stanija tada.

SAHRANA TANASIJA UZUNOVIĆA Tuga na Novom groblju, kolege i porodica neutešni (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading