AFERA MITO SE NASTAVLJA Snežana Đurišić progovorila o Dušanu Vukadinoviću, pa otkrila da li će mu oprostiti optužbe
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Nakon što je ispao iz takmičenja Dušan Vukadinović optužio je mentorku Snežanu Đurišić da je njegovoj majki tražila mito kako bi on prošao u naredni krug popularnog takmičenja.

- O tom haosu ne želim pričati, ne želim da preudiciram pravosuđe. Ništa nisam razmišljala o tome, odmah sam znala šta ću da uradim - rekla je Snežana.

Neki mediji preneli su da je Snežana Đurišić razmišljala da oprosti takmičaru, što je pevačica u emisiji "Show se nastavlja" oštro demantovala.

- Nisam to nikada nigde rekla. Ja sam samo kazala da faktički ne znam šta i koga da tužim. Na čast i dostojanstvo se ne sme udarati, sve drugo za posao može kako god, moje pevanje može neko da ne voli, ali na obraz se ne udara - kaže Snežana koja je priznala da su tokom karijere udarali na njenu porodicu.

- Na porodicu jesu. Mislim da za to nema potrebe, savršeno se dobro zna ko je ko i ko šta radi. Porodica ne spada u javni svet, tu ne sme da se dira. Bila sam razočarana kada su to mediji radili - iskreno je rekla Snežana.

Istakla je da je posao u Zvezdama Granda prihvatila iz ljubavi prema muzici.

- Zvezde Granda su moje prvo radno mesto i to je nešto što ja volim i što je usko vezano za moju profesiju. Od srca radim i kada znam da ću nekome pomoći i ukazati na to kako treba i šta treba da otpeva, da će to da mu posluži u dobre svrhe, ja se jako dobro osećam. Nije gušt znanje znati, već znanje dati. Srećna sam što imam prilike da pomognem mladim ljudima - rekla je Snežana Đurišić gostujući u emisiji "Show se nastavlja" na Blic TV.

ŠOK SPOJ Luk Blek upoznao Mitra Mirića, pa mu krišom dao ceduljicu na kojoj je pisalo ovo!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading