VRUĆI PLES JOVANE JEREMIĆ USIJAO DRUŠTVENE MREŽE Voditeljka se uvijala pred kamerama, fanovi van sebe (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama i postupcima iz dana u dan ne prestaje da intrigira domaću javnost. Ona je sada objavila video snimak koji je nastao tokom pauze u Jutarnjem programu, a tom prilikom Jovana je uvijala kukovima i pokazala svoje umeće.

Na sebi je imala zeleni kombinezon sa kaiševiima koji su je stiskali i po stomaku i butinama, a kombinacuju su upriličile i visoke potpetice.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić navodno je dobila ponudu da snimi pesmu, a kako dalje navode domaći mediji, vlasnici lokala utrkuju se da je zovu da kod njih ima svoj prvi nastup.

- Svi su videli kakvu atmosferu pravi kad se pojavi na nekom gradskom dešavanju. Ona je pravi "plavi haos", ne staje sa igrom i pesmom. Možda još uvek nije najbolja pevačica, ali vežba, trudi se, nema tremu i harizmatična je. To ljudi više vole nego kad neko stoji i peva. Čuo sam da je traže i neki vlasnici lokala, da se pojavi na sat, spremni su da daju ozbiljan novac za to - rekao je izvor za "Espreso".

OTKRIVENO ČIME SE BAVI MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ Pričalo se da ga izdržava 35 godina starija kreatorka, a ovo je prava istina

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ddd

18.03.2023 11:15

Moze da uspe, samo da joj pokriju glavu!