BUKETI RUŽA I VATROMET Nataša priredila Hani rođendan za pamćenje, ovo niko nije očekivao (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Nataša Bekvalac učinila je 16. rođendan ćerke Hane nezaboravnim. Nakon što ju je sa drugaricama odvela u Pariz neposredno pre rođendana, pevačica je najstarijoj mezimici priredila i veče puno iznenađenja na njen poseban dan.

Bekvalčeva je sve to podelila sa pratiocima na Instagram profilu, a prvenstveno se emotivnom porukom obratila ćerki i raznežila sve.

- Danas opet za tvoj rođendan ja pevam. Pevam za sve naše najvažnije datume, a ti šesnaest godina sve razumeš kao velika. Zapravo, kao velika si bila otkad si bila mala. Moja si najveća prva prava ljubav, bebo. Hvala ti što si najbolja ćerka na svetu, hvala ti što sam ti baš ja mama, hvala ti za sve što prolazi i dolazi. Voli te mama na svetu najviše, srećan ti rođendan ljubavi moja - napisala je Nataša i dodala:

- Šesnaest godina živim ljubav sa tobom, učiš me životu, dobroti i pokazuješ šta znači bezuslovno voleti. Ponosna sam na svaki tvoj korak i svoj sa tobom. Najlepše na svetu je biti tvoja mama. Volim te sine moj.

Hanu je dočekala rođendanska torta, kao i buket crvenih ruža sa nekoliko medvedića, što ju je bez sumnje oduševilo.

Nataša je spektakularnim vatrometom upotpunila rođendansku atmosferu, a tu su bile i Hanine drugarice koje su je velikim buketima iznenadile i zajedno sa mamom učinile 16. rođendan nezaboravnim.

Podsetimo, Nataša je samohrana majka dve devojčice, Hane i Katje, o kojima neretko priča u medijima, a sudeći po svemu, pevačica ima prijateljski odnos sa ćerkama i ne krije ponos i ljubav koje oseća.

Komentari (0)

Loading