PROGOVORILA O KUĆNOM PRITVORU Evo koja poznata ličnost se našla Ceci u njenim najtežim danima, ovo niko nije znao!
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Tom prilikom je Ceca otkrila detalje prijateljstva sa Marijanom Mateus. Ceca ističe da njeno i Marijanino prijateljstvo datira još iz škole u koju su išla njihova deca.

- To je bila ljubav na prvi pogled, prijateljstvo nam traje preko 15 godina - kaže Ceca.

- Možda ljudi misle da smo se upoznale na koncertu nekom, ali upoznale smo se u školi. Moja ćerka je godinu dana živela u Srbiji i išla je sa Veljkom u školu. Nikada neću zaboraviti kada sam Cecu prvi put videla na roditeljskom - kaže Marijana Mateus.

Ceca ističe da Marijana ima posebno mesto u njenom srcu, jer joj se našla u najtežim momentima u životu.

- Od tada datira prijateljstvo, i u dobru i u zlu. Znate svi period kada sam ja bila kod kuće, malo duže, Marijana je tada češće dolazila u Beograd i nijednom nije propustila da ne svrati da me vidi. Svaki put bi došla sa punim rukama poklona i to su prijatelji koji se nikada ne zaboravljaju. Mojoj deci bi uvek donosila razne poklone da ih oraspoloži - ispričala je Ceca.

Marijana, koja inače živi i radi u Londonu, ugostila je Cecu nekoliko puta, a Ražnatovićeva ističe da joj je svaki put kod Mateusove u gostima provela fantastično.

- Kad god da sam bila kod Marijane u Londonu, vodila me je na najluksuznija mesta gde sve svetske face izlaze. Najbolje kreacije koje sam imala bile su preko Marijane - kaže Ceca.

SLAVLJE U DO MU POZNATOG PEVAČA Boban Rajović ne može da dođe sebi od sreće, saopštio lepe vesti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading