DARKO LAZIĆ IZAZVAO SKANDALOZNU DRAMU ZBOG PITANJA O ANI SEVIĆ Izgubio kontrolu pa šokirao odgovorom, njoj neće biti dobro! (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Sloba Vasić i njegova supruga Jelena Karagić, pokrenuli su novi biznis i upriličili slavlje tim povodom na kome su se pored bliskih prijatelja i porodice, pojavile i kolege sa estrade.

Jedan od prvih gostiju bio je Darko Lazić, koji je sa osmehom na licu stigao na proslavu, ali i doneo neobičan poklon, a to je pečeno prase.

Printscreen Instagram

 

- Eto malo da ih obradujem. Nije moje prase, uzeo sam ga kod mojih dobrih prijatelja, mislim da je baš dobra fora za otvaranje - nasmejao se pevač.

Lazić nije krio sreću što se našao na proslavi kolege i prijatelja, pa otkrio kako izgleda njihova svakodnevnica.

- Viđamo se kada god nam vreme to dozvoli, svako ima svoj put i porodicu, tako da je teže da se organizujemo, ali uvek nekako nađemo vremena za druženje - izjavio je Darko i dodao:

- Jedem samo meso, živim zdravo koliko je to moguće. Katarina sprema sve zdravo, tako da se trudim koliko mogu. Podvrgnuću se novoj operaciji uskoro, nije mi ranije ništa smetalo, ali želim da izgledam savršeno - rekao je Darko, a pitanje o bivšoj suprugi Ani Sević ga nije previše obradovalo:

- Idemo na sledeće pitanje, neka je živa i zdrava. O bivšima sve najlepše - odbrusio je Darko.

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ PONOVO PONIŽAVA SRBE Pevačica ne prestaje sa jadnim provokacijama, za Tomsonovu pesmu tvrdi da joj je autobiografska!

Komentari (0)

Loading