LOŠE VESTI O DARKU TANASIJEVIĆU Voditelju pozlilo, evo u kakvom je stanju!
Foto: Vladimir Marković

Voditelju ,,Zadruge" Darko Tanasijeviću pozlilo je u toku emisije "Pitanja gledalaca" pa je zbog toga morao da pauzira emisiju, nakon čega je dobio svu potrebnu pomoć od produkcije. Voditelj se nakon kratkog vremena vratio u emisiju kako bi nesmetano nastavio sa programom.

Tim povodom oglasio se Darko koji je otkrio zbog čega je morao da napusti emisiju i kako se sada oseća.

LOŠE VESTI O DARKU TANASIJEVIĆU Voditelju pozlilo, evo u kakvom je stanju!

Foto: Vladimir Marković

 

- Pa u jednom trenutku negde oko pola 4 kada već odavno nema reklama, osetio sam da mi nije dobro, krenuo sam da se tresem i da se znojim kao da mi je pao šećer i odmah su mi tu neki zadrugari pritrčali u pomoć i dali mi nešto da se zasladim. Bio sam primoren da po prvi put prekinem emisiju, zapravo da pauziram i da izađem napolje kako bih došao sebi. Tada su mi kolege iz produkcije izmerile pritisak koji je bio visok, a moj normalni pritisak je nizak. Popio sam odmah lek, pojeo nešto i malo se okrepio. Čim sam posle 20-ak minuta osetio da mi je bolje, vratio sam se da bih završio emisiju - ispričao je Darko i dodao:

- Sada se osećam najnormalnije, nemam nikakve tegobe. Verovatno me je stigao umor, nespavanje, taj neki ludački tempo. Hvala na brizi, nema potrebe za panikom, sve je u najboljem redu - zaključio je Tanasijević.

KONAČNO VIDIMO KAKO IZGLEDA LUKSUZNI DOM ANE KORAĆ Sve pršti od skupoće i glamura, partner joj omogućio život kao iz bajke! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading