"MUŽA SAM U ROĐENOJ KUĆI UHVATILA NA GOMILI" Nela Bijanić otkrila razlog zbog kog se razvela i spomenula osobu koja joj je pomogla da razotkrije supruga
Printscreen

Folk pevačica Danijela Bijanić, poznatija kao Nela, devedesetih je važila za jednu od najatraktivnijih brineta domaće estrade. Karijera joj je s nekoliko hitova krenula uzlaznom putanjom, a onda se povukla sa scene i medija da bi se posvetila porodici.

Iz braka s estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem ima sina Olivera, koji je krenuo njenim stopama, a kako je nedavno priznala, ovaj brak nije uspeo. Zgodna i atraktivna baka otvorila je dušu i priznala da je supruga ostavila zbog prevare, pa opisala način na koji je saznala da je vara.

Nela Bijanić

Printscreen GrandMagazin

 

- Kad sam ja podnela zahtev za razvod, onda svako može. Porodica i brak kao institucija je za mene svetinja, ja sam pre svega jedna porodična žena - počinje Nela, i dodaje:

- Razvela sam se prošle godine, a mislila sam da nikada neću. Ne sviđa mi se način na koji se to desilo. Razvela sam se zbog prevare. Nekome to nije normalno, ali je ne prelazim preko toga. Dobar sam čovek, ali ne treba me lagati i varati. Prešla bih preko toga jednom i nikad više - istakla je Bijanićeva.

Nela je opisala i gotovo nadrealnu situaciju u kojoj je supruga bukvalno na gomili uhvatila u njihovoj kući, a jednu od važnih uloga u raskrinkavanju nevernog muža odigrao je i pevačicin otac.

Printscreen

 

- Scenario bih mogla da napišem od toga. To je period kad se naša priča već privodila kraju. Ja sam ćutala sve vreme. Znala sam i ćutala. Puštala sam ga da vidim dokle može da ide - opisuje Nela svoja osećanja, i seća se konkretnog događaja zbog kog je presekla i rešila da se razvede:

- Ja sam bila na gornjem spratu, a on je bio dole. Tata mi je rekao da nije mogao da uđe kroz vrata, a ja sam istog momenta rekla da je dole sigurno neko, ali moj otac nije verovao u to. Čula sam da on priča s nekim, čekala sam ispred kuće da izađe. Izašao je s nekom devojkom, dosta mlađom od njega i mene. Njoj sam rekla da više nikada ne dođu u kuću u kojoj živim i ja. Ne volim prevare, nisam iz te priče. U tom trenutku sam sve završila - iskrena je bila Nela u emisiji „Pitam za druga“.

Spavala sam sa Severinom

Ono što je malo poznato jeste da je Nela bila cimerka sa Severinom Vučković, a čak su zajedno i radile.

- Nikada neću zaboraviti šta sam prošla sa Severinom u Minhenu. Ona je tek počinjala, a ja sam već pevala tri godine. Radile smo u hotelu „Disko Evropa“. To je držao izvesni Hasip. Nikada neću da zaboravim da sam i tada imala svoje ja i svoje dostojanstvo. Ja ne volim autoritet ako nema pokrića. Ne može niko meni da kaže: „Zašto si obukla farmerke, idi obuci minić.“ Ja sam se suprotstavila gazdi kada je tražio da se skidam. Severina se tresla i rekla mi je: „Nela, da li si normalna, ne zameraj mu se, znaš li ti ko je Hasip?“ - priča Nela, i dodaje:

- Spavale smo zajedno, delile smo sobu mesec dana. Ona se plašila tog gazde, govorila mi je da se smirim, da nas gazda ne izbaci iz hotela. Nisam je videla poslednjih deset godina - ispričala je Bijanićeva u jednom intervjuu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ako se dobro sećam

17.03.2023 16:17

Pa i neka tvoja koleginica je nahvatala svog muža sa tobom.... Podsetite me koja beše