"LAKŠE MI JE DA SE UBIJEM NEGO DA IMAM SE*S" Vuk Kostić progovorio o intimnim scenama s Ninom Janković
Printscreen

Popularna televizijska serija „Ubice mog oca“ obara rekorde gledanosti iz sezone u sezonu, a jedan od glavnih glumaca Vuk Kostić otkrio je detalje snimanja intimnih scena s koleginicom Ninom Janković.

- Ako se jedan glumac ukoči, onda ni drugi ne može da funkcioniše. Lakše mi je da skočim sa zapaljene zgrade nego da imam intimne odnose na filmu. Nema ništa od toga ako je partner ukočen, to je onda kao da imaš dve daske na samom setu - rekao je glumac, i nastavio:

alo.rs/ilustracija

 

 

- Neprijatan je osećaj, zaista. Na setu ima 300 ljudi koji gledaju samo u nas. Dišu nam za vratom tokom tih scena, i samim tim postaje nelagodno. Ceo fokus je na nama - ističe Vuk.

Kostić se pohvalio dobrim odnosom s kolegama i najavio odlične kadrove u šestoj sezoni istoimene serije.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Šesta sezona će biti odlična. Da nije toliko uspešno, ne bi toliko sezona ni bilo snimljeno. Čast mi je što sam deo ove ekipe, a o svojim kolegama mogu da kažem samo najlepše reči.

Glumac je najavio i nove projekte na kojima radi, te spomenuo da će se pojaviti u drugoj sezoni serije „Pevačica“, a akcenat je stavio na nastavak snimanja legendarnog filma „Mala noćna muzika“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading