PROGOVORILI O BRAKU Nakon glasina da se razvode, Luna i Marko se obratili fanovima
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sve jačim spekulacijama da se razvodi jedan od najpopularnijih rijaliti parova - Luna Đogani i Marko Miljković, došao je kraj.

PROGOVORILI O BRAKU Nakon glasina da se razvode, Luna i Marko se obratili fanovima

Foto: ATA Images

 

Nakon što se nije pojavio na proslavi njenog rođendana, a ona se prema saznanjima medija preselila u stan kod svoje majke Anabele Bukve, govorkanja da je ljubavi došao kraj postala su sve glasnija.

No, kako su priče u medijima, sudeći po njima dvoma, otišle predaleko, Luna i Marko su odlučili da se oglase i demantuju navode da se razvode, a kao glavni razlog za celu situaciju naveli su loše zdravstveno stanje njihove ćerkice. Gde drugo, ako ne na svom Jutjub kanalu, rijaliti par je otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata njihovog doma.

PROGOVORILI O BRAKU Nakon glasina da se razvode, Luna i Marko se obratili fanovima

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Poslednjih nekoliko meseci smo opravdano bili odsutni. Fokusirali smo se na Miju i njeno zdravlje. U pitanju nije ništa strašno, ali za nas kao roditelje je bilo zaista stresno. Pre dve nedelje Mija je operisala treći krajnik, a period oporavka još uvek traje. Mi nemamo dadilju, tako da je svaki trenutak našeg vremena usmeren ka njoj, te smo iz tog razloga morali da se povučemo - izjavila je Đoganijeva.

U odbranu svoje ljubavi naglasili su da su zajedno dočekali 50. mesečnicu koju su okarakterisali kao „zlatnu svadbu“ nakon čega je pao i poljubac, a zatim su se vratili temi:

- Mija je konstantno izostajala iz vrtića zbog zdravstvenog stanja, a operacija je odlično prošla -  rekao je Marko, pa nastavio:

- Na rođendan nisam došao iz iks razloga i neću se pravdati zbog toga, imam pravo da stvari iz privatnog života zadržim za sebe. Luna je i dalje moja žena, koliko god neki od vas to voleli ili ne voleli -  završio je Miljković i time sprečio sve dalje spekulacije o njihovom odnosu.

OGLASILA SE NIKOLIJA Evo u kakvom je stanju Vesna Zmijanac nakon što su joj ugradili bajpas

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
ODAKLE PRICA O RAZVODU

16.03.2023 17:05

ODAKLE PRICA O RAZVODU? Jesu li se otpratili sa instagrama-NISU! Jesu li obrisali slike sa ig-NISU. Jesu li oni rekli da se razvode-NISU.

Tanja

16.03.2023 17:07

Od Markovog nedolaska na rodjendan,mediji su naopravili celu pricu da se razvode. Luna i Marko ''a'' nisu rekli. Marko ima pravo da ima svoje razloge nedolaska,al mediji nemaju pravo da izmisljaju zasto nije dosao.

MARTINA

16.03.2023 17:10

al kad neki tamo napise da Luna i Marko sve rade za popularnost..ajde nek navedu sta su oni ikad uradili za popularnost? Sta? Jel prozivaju druge,jel komenarisu sve i svasta ...kad su oni bilo sta uradili za popularnost? Sklanjaju se iz medija,odbijaju 10000000000 mogucnosti da budu u istim.