SPAJAJU JE SA DŽEJLOM Marija Šerifović je imala samo jednog dečka, a ovako on danas izgleda!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Seksualno opredeljenje Marije Šerifović godinama privlači pažnju javnosti, a muzička pop zvezda je u svom autobiografskom dokumentarcu pre skoro jedne decenije priznala da voli isti pol, međutim nikada javno nije govorila o svojim devojkama, iako su je mediji spajali sa pevačicom Džejlom Ramović.

Međutim, Marija je pre petnaest godina imala javnu vezu sa jednim muškarcem, a u pitanju je bio crnogorski multimedijalni umetnik Slavko Kalezić.

Vezu su započeli 2007. godine nedugo nakon Marijine pobede na Evroviziji sa pesmom "Molitva". Zajedno su bili šest meseci, a emocije nisu skrivali od javnosti.

- Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju - rekao je Slavko svojevremeno u jednoj emisiji.

 

 

Marija je za medije govorila o kraju ove ljubavi.

- Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala - govorila je Marija.

Nakon raskida, Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, a 2017. godine predstavljao je Crnu Goru na Evroviziji.

Učestvovao je i u engleskoj emisiji za talente "X faktor" gde nije krio oduševljenje pevačicom Nikol Šercinger.

U pomenutom takmičenju je u toku jednog nastupa doživeo peh kada mu je usred nastupa otpala kika po kojoj je bio prepoznatljiv.

KONAČNO UPECANE ZAJEDNO Marija Šerifović i Džejla razmenjivale nežnosti, više se ne kriju, dodiri govore više od reči!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading