HIT SNIMAK KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA Poznati voditelji zapalili internet, niko ne može da veruje da su ovo uradili (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Na društvenim mrežama je isplivao snimak od pre skoro dve decenije, čiji su glavni akteri Suzana Mančić, Dragana Katić, Tamara Raonić, Ines Gavrilović i Zoran Pejić Peja koji su svojevremeno bili angažovani kao voditelji „Granda“, a neki od njih su i dan-danas zadržali taj posao. 

Naime, u jednoj od Grandovih emisija, koja je emitovana pre skoro dve decenije, ovaj kvintet je napravio pravi šou, te su se oprobali i u ulozi pevača. 

Oni su odabrali pesmu „Sexy ritam“ koju izvodi pokojni Džej Ramadanovski, a Peja je kao pravi šoumen to izveo na sebi svojstven način, dok su mu koleginice bile vokalna pratnja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Inače, Tamara Raonić se danas povukla iz sveta medija i posvetila se porodičnom životu, a gotovo isti način života vodi i Ines Gavrilović.

S druge strane, Suzana Mančić više ne radi kao voditeljka na „Grandu“, sada je deo jedne druge televizije, dok je Dragana Katić i dalje verna ovoj medijskoj kući. 

"PROPAO JE, ON JE OBIČNA BUDALA" Đani šokirao izjavom, bez blama izvređao poznatog kolegu, novi estradni rat na pomolu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading