ANA NIKOLIĆ I DARA BUBAMARA ŠOKIRALE NACIJU POTEZOM Javno pale prozivke i uvrede, a sada se desilo nešto što niko nije očekivao! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Otkako je pevačica Ana Nikolić brutalno isprozivala koleginicu Daru Bubamaru zbog nove pesme "Koka roka", Dara je prestala da prati Nikolićevu na društvenoj mreži Instagram, ali ni jedna se nije javno oglasila sve do sada.

Situacija je sada dosta drugačija. Naime, Ana Nikolić je na svom Instagram nalogu objavila Darin hit i citirala deo teksta:

- Ja ne mogu da se raspravljam - i dodala:

- I na jeftine provokacije padam - napisala je Ana, tagovala pevačicu i stavila srce.

ANA NIKOLIĆ I DARA BUBAMARA ŠOKIRALE NACIJU POTEZOM Javno pale prozivke i uvrede, a sada se desilo nešto što niko nije očekivao! (FOTO)

Printscreen

 

Dara je odmah objavila Anin stori na svom nalogu i time začudila fanove. Zbog ovog postupka, javnost pretpostavlja da su pevačice zakopale ratne sekire i da su sada ponovo u dorbim odnosima.

Podsetimo, Ana je nedavno prokomentarisala pesmu "Koka roka" i istakla da joj je tekst pesme užasan.

- Nisam čula za to i nisam znala ni da je izašla "Koka roka". Meni je Laća puštao tu pesmu još odavno. Meni je to bilo nešto užas. Pitala sam ga šta mu je to. Ne mogu da shvatim da to neko može da peva. Mislila sam da to niko neće snimati, ali eto - izjavila je Ana za "Kurir", dok se Bubamara ovim povodom nije javno oglašavala, već je otpratila koleginicu na Instagramu.

NOVA MUDROST Poslednjom objavom na Instagramu voditeljka inspirisala pratioce, svima poručila samo jedno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading