Veljko Ražnatović
Foto: Stock/E stock

Veljko Ražnatović pre pet godina započeo je ljubavnu romansu sa svojom suprugom Bogdanom, sa kojom ima sina Željka, a sada čeka još jednog sina.

Naime, Bogdana broji sitno do porođaja, a danas ima veliki povod za slavlje.

Veljkova supruga danas puni 27 godina, a njena sestra Bojana Rodić se tim povodom oglasila na mrežama i ujedno pokazala kako Bogdana izgleda u poodmakloj trudnoći.

OVAKO IZGLEDA BOGDANA RAŽNATOVIĆ U PODMAKLOJ TRUDNOĆI: Haljina pripijena uz telo i čizme sa visokom štiklom (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Bogdana je na sebi imala dugačku haljinu pripijenu uz telo, kaput i čizme sa visokom štiklom, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

"Blistaš", "Veljko je pravi srećnik", "prelepa si", samo su neki od komentara.

Inače snajka Svetlane Cece Ražnatović nikada se nije eksponirala, te tokom veze sa Veljkom nije dala nijednu izjavu za medije. Međutim, u "Ceca show" na Blic televiziji prvi put je progovorila o njihovom odnosu i otkrila detalje veze.

-Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav- rekla je Bogdana.

OBEZBEĐENJE BRZO REAGOVALO Katarina Grujić udarila momka iz publike, želeo da joj stavi novac u dekolte "Momentalno sam odreagovala"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading