HRVATSKI SUD DONEO ODLUKU Ana Bekuta i Keba neće održati koncert u Puli
Foto: Alo

Agencija Hiljadarka, odnosno društvo Cimar production, u čijoj je organizaciji sporni koncert u Puli, podnela je tužbu Trgovačkom sudu u Pazinu protiv gradskog preduzeća Pula Sport, vlasnika i direktora dvorane u kojoj treba da se održi koncert Duška Kuliša, Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute i Zorane Mićanović.

HRVATSKI SUD DONEO ODLUKU Ana Bekuta i Keba neće održati koncert u Puli

Dejan Milićević

 

Nakon što se spekulisalo o mogućem preokretu, to se ipak neće desiti, saznaje "Glas Instre".

Naime, koncert narodne muzike u Sportskom centru Pula Mate Parlova, koji je nedavno zabranio gradonačelnik Pule Filip Zoričić, ipak neće biti, odlučio je Trgovački sud u Pazinu, odnosno sudija Damir Rabar.

Podsetimo, ova priča je dobila i sudski epilog, pa je agencija Hiljadarka, odnosno kompanija Cimar production kao organizator koncerta, podnela tužbu Privrednom sudu u Pazinu protiv gradskog preduzeća Pula Sport, vlasnika i upravnika dvorane u kojoj su Duško Kuliš i prijatelji - Dragan Kojić Keba, Ana Bekuta i Zorana Mićanović trebali nastupiti.

HRVATSKI SUD DONEO ODLUKU Ana Bekuta i Keba neće održati koncert u Puli

Foto: Alo/ilustracija

 

Gradonačelnik Zoričić svojim je uticajem omogućio zabranu održavanja koncerta, koji je bio već gotovo rasprodat, jer mu se ne sviđa ta vrsta muzike. U međuvremenu, organizator i Pula Sport već su bili sklopili ugovor i počeli se dogovarati o tehničkim detaljima.

Organizatori su kao nadoknadu za finansijsku štetu tražili privremenu meru kojom bi se omogućilo održavanje koncerta 25. marta te su usput najavili da bi u tom slučaju odustali od daljnjih postupaka, tačnije od novčanih potraživanja.

Međutim, sud je utvrdio da u konkretnom slučaju nisu ispunjene pretpostavke za određivanje predložene privremene mere o održavanju koncerta, pa je za pretpostaviti da će organizator nesuđenog koncerta ići dalje s tužbom, ali ovaj put za naknadu štete.

PORODILA SE MC SAJSI Do samog porođaja Ivana nije želela da zna kog je pola beba

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading