LUKE BLEK O SVOJOJ BUDUĆNOSTI A DOTAKAO SE I RODNOG MESTA: "Odužiću se Čačku na velikoj podršci"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ovogodišnji predstavnik Srbije na "Evroviziji" Luke Black, ili ti Luka Ivanović, otkrio je da je ostao bez mobilnog telefona posle nedavne "Pesme za Evroviziju 2023", pa se dotakao života u Londonu i odrastanja u Čačku.

- Šalio sam se nakon krađe telefona da tamo sem igrica nemaju šta da nađu. Ja sam jedna dosadna osoba i nemam šta da pokažem osim onog što sam predstavio te večeri. Telefon imam novi, ali nemam broj. Imam svoju internet englesku karticu tako da mogu da imam internet, ali nemam kmunikaciju. Već sam rekao da nisam navikao na ovu pažnju javnosti i nemam nikoga da se time bavi, tako da samo ću da zaspim na to - rekao je Luke Black.

LUKE BLEK O SVOJOJ BUDUĆNOSTI A DOTAKAO SE I RODNOG MESTA:

Foto: Dejan Briza

 

- Čačak mi je dao veliku podršku. Znam da je bio i bilbord koji je pozivao ljude da glasaju za mene. Odužiću se ja gradu Čačku definitivno. Kao mali nisam imao veliku povezanost sa Čačkom budući da nisam toliko bio siguran u sebe, pa nisam mnogo ni izlazio napolje. Više sam sedeo kod kuće i igrao igrice. Samim tim se nisam preterano muvao po gradu, ali definitivno kad god odem tamo osetim da je to moj dom. Tako su mi baka i deda, moj pas koji mi je omiljeno biće na planeti. Čačak je grad koji se mnogo promenio u poslednjih nekoliko godina što se tiče polja kulture. Ove godine mislim da će biti proglašen gradom kulture zemlje Srbije. Jako bih voleo da posetim tu manifestaciju i da obogatim i oplemenim kulturno taj grad kao zahvalnost. Moram da naglasim da su mi Osnovna škola "Milica Pavlović" i gimnazija koju sam završio čestitali i to je preslatko. Moram da priznam da ne znam baš da reagujem na pozitivne komentare ali navići ću se valjda. Komšije ne znam šta kažu ali mama je takođe presrećna, radujem se da je vodim svuda po svetu ako budem uspeo nešto da napravim i ostvarim neku muzičku karijeru - naveo je za "Telegraf", pa otkrio da li će dati otkaz na poslu u Velikoj Britaniji, gde radi kao menadžer u jednoj izdavačkoj kući.

- Da li ću dati otkaz? Neću! Jer ne mogu neke stvari bez mene da se odvijaju tamo. Tako da ću samo raditi u ograničenim uslovima dok sam na Evroviziji. A ako se stvarno desi nešto na Evroviziji da prosto nemam vremena da se bavim nekim drugim polsom neću se njime baviti. Naravno da ću se baviti muzikom, to sam želeo celog života - rekao je on.

"RASTA JE NARCIS ZLOSTAVLJAČ" Ana Nikolić progovorila o karakteru bivšeg supruga i šokirala prisutne

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading