"DVA NARCISA, ZLOSTAVLJAČA" Ana Nikolić ne želi više da ćuti, šokirala o razvodu sa Rastom, pa otkrila sve o novom dečku!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Ana Nikolić progovorila je o razvodu od repera Stefana Đurića Raste i otkrila trenutni emotivni status. Iako ga je jako volela, Ana je presekla zbog sreće svoje ćerke Tare.

- Jesi li ti sada slobodna i srećna? - pitala je Sanja Marinković.

- Slobodna i sama, srećna sam svakako, to mi nije uslov za sreću. Ostvarena sam kao majka, da mi fali partner kao partner, da. Ali ja sam osoba koja je bolje ništa nego išta - kazala je Ana.

Printscreen

 

- Ja mislim da uspešne žene danas ne traže muškarce. Mislim da muškarci traže uspešne žene - dodala je Martina.

- Mi smo sebi same dale autogol što smo želele da budemo ravnopravne. Muškarac je lovac po prirodi, žena treba da bude ulovljena. Mi smo ostavile prostora da oni biraju, i tu se oni osećaju inferiorno - dodala je Ana.

- Ja sam naučila iz svojih grešaka - rekla je Kija.

- I ja sam naučila zato sam i sama - dodala je Sanja kroz smeh.

Printscreen

 

Ana je potom otkrila zašto je ipak odlučila da se razvede od Raste, iako je ljubav bila jaka.

- Vi ste meni toliko bili lep par - rekla je Sanja.

- Mi smo više kao blizanci, više nego moj brat rođeni. Nije se ljubav potrošila, dva ista karaktera i temperamenta, gde niko neće da povuče ručnu, dva narcisa zlostavljača, teško. I meni je žao ali prosto to je tako. Sve je to moglo, gađali smo se stvarima, ali kada je došlo dete više nisam imala taj luksuz da treba tako da živimo. Ljubav prema Tari je bila veća za mrvicu, između dva zla sam izabrala manje.

- To znači da on nije bio spreman za roditeljstvo - dodala je Marinkovićeva.

- Ne znači, bio je mlad. Ja sam papire za razvod podnela kada sam ga najviše volela. Najteža ali najispravnija odluka - ispričala je Ana u emisiji "Magazin In".

"NAIŠLA SAM NA ĆUTLJIVOG SOCIOPATU" Kija Kockar nikad žešće isprozivala Slobu, njene reči režu, njemu neće biti dobro!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading