BILI SU NA RATNOJ NOZI Tanasije Uzunović se potukao sa ovim glumcem, a završili su na sudu!
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Kako javljaju domaći mediji, glumac je preminuo u 81. godini života na klinici za urgentnu medicinu VMA.

Tanasije Uzunović je rođen u Nišu. Pozorišnu akademiju je završio u klasi profesorke Ljiljane Krstić. Osim u pozorištu, igrao je u preko 50 filmova i TV drama.

Najpoznatiji je po ulozi Rajka Maleševića iz televizijske serije Moj rođak sa sela (2008 — 2011). Dobitnik je Sterijine nagrade i Oktobarske nagrade grada Beograda.

BILI SU NA RATNOJ NOZI Tanasije Uzunović se potukao sa ovim glumcem, a završili su na sudu!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Da se prisetimo i perioda kada je došlo do fizičkog obračuna između glumaca Ivana Bekjareva i Tanasija Uzunovića dogodio se 2011. godine nakon odigrane predstave "Karolina Nojber", za vreme organizovanog koktela. Tada, nema ko nije pričao o ovom neprijatnom iznenađenju iz Narodnog pozorišta, pa i sami akteri, koji su navodno godinama bili u lošim odnosima. Incident je, inače, dobio i svoj sudski epilog.

-Prišao mi je Tanasije i dva puta me preko naočara udario u glavu. Morao sam da se branim, uzvratio sam. Tom prilikom sam polomio mali prst na ruci, zbog čega ću morati da nosim gips najmanje mesec dana", izjavio je Bekjarev svojevremeno, ističući da je zbog zadobijenih povreda morao da podnese prijavu policiji.

BILI SU NA RATNOJ NOZI Tanasije Uzunović se potukao sa ovim glumcem, a završili su na sudu!

FK Crvena zvezda

 

S druge strane, Tanasije je tvrdio kako je Ivan bio taj koji je isprovocirao sve, te da je on bio primoran da se brani. On je takođe naveo i da ga je Ivan ogrebao po uvetu prstenom i raskrvario ga.

PRIČA KOJA JE SVE IZNENADILA Tanasije Uzunović je iza sebe imao tri braka, a ovo su detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading