CECA OTKRIVA ZAŠTA NIKADA NE BI DALA NOVAC: "Ja na to nikad ne trošim pare, to pozajmim od Anastasije"
Foto: Printscreen/Printscreen/BlicTV

Svetlana Ceca Ražnatović trenutno uživa u lepotama Kopaonika, tamo se nalazi sa svojom porodicom, a kako podnosi hladne dane, pevačica je odgovorila: 

- Ja sam tip koji bi zimu najradije gledao kroz prozor, ali Željko me je naterao da osetim sve zimske čarolije i jako sam se lepo zabavila.

CECA OTKRIVA ZAŠTA NIKADA NE BI DALA NOVAC:

Printscreen/BlicTV

 

Sa svojim unukom Željkom vreme je provela na Kopaoniku, gde se sjajno zabavila na snegu, ali je piznala i da novac ne troši na garderobu za sneg, već je uzima od ćerke Anastasije.

- Postoje aktivnosti koje ne mogu da odbijem, jer imam odličnog partnera za sneg i prija mi njegovo društvo i taj oblik mazohizma da vučem sanke, kliska... Celu tu aparaturu za sneg - našalila se Ceca, pa dodala: 

CECA OTKRIVA ZAŠTA NIKADA NE BI DALA NOVAC:

Printscreen/BlicTV

 

- Zašto me ne viđate više u skijaškoj garderobi, to je zato što je ne posedujem. Nemam je. Ne postoji kao komad garderobe u mom garderoberu. Ono što sam nosila na Kopaoniku je Anastasijino i bila sam srećna što mi odgovara, ja na to ne trošim novac, jer mi ne treba - kaže Ceca u "Ceca show" i dodaje:

CECA OTKRIVA ZAŠTA NIKADA NE BI DALA NOVAC:

Printscreen/BlicTV

 

- Da li sam ikada poželela da stanem na skije? Pa kada iz nekog toplog kafića gledam skijaše kažem blago njima, to je super za telo. Ali kada bi trebalo ja da se usudim da stanem na skije i da čekam onu žičaru da se smrzavam - ne pada mi na pamet, nisam tip za to. Ako je neko dobro zezanje sa društvom mogla bih sanke ili klisko. Bord ne bih nikad. Doživljavam bord kao moj pokušaj na Maldivima da stanem na dasku, pa pala i izašla krvava iz mora. E verovatno bih vukla jednu nogu kad bih pala sa borda - otkriva Ceca.

ANA NIKOLIĆ SE PRISETILA BOLNOG TRENUTKA DOK JE BILA U LJUBAVI SA RASTOM: "Kad sam podnela papire za razvod, najviše sam ga volela"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading