IGOR SIMIĆ NIJE IMAO REČI HVALE ZA LUKE BLEKA I NJEGOVU POBEDNIČKU PESMU: "Više nisam mogao da je slušam“
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Prošle godine pevač Igor Simić učestvovao je na „Pesmi za Evroviziju“ sa pesmom „To nisam ja“, a sad je opleo po ovogodišnjem sprskom predstavniku na prestižnom muzičkom festivalu, Luke Blacku koji je trijumfovao sa numerom „Samo mi se spava“.

IGOR SIMIĆ NIJE IMAO REČI HVALE ZA LUKE BLEKA I NJEGOVU POBEDNIČKU PESMU:

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevač je prvo prokomentarisao svih 32 kompozicije koje ušle u uži krug, a zatim konstatovao promenu koja se od ove godine dogodila izviđačima.

-Jako mi se dopada što se ljudi na tom festivalu okreću alternativnijem zvuku, jer je alternativa u zapećku i fali našoj zemlji. Ono sa čim ja imam problem na ‘Pesmi za Evroviziju’ jeste da ove godine ima malo pesama, ima dobrih fora, dobrog zvuka ali ne i dosta pesama. Sve je neki fuk i dobar zvuk i to je to- istakao je Igor i prokomentarisao da mu se prvih par minuta pobednička pesma dopala, ali se kasnije predomislio.

IGOR SIMIĆ NIJE IMAO REČI HVALE ZA LUKE BLEKA I NJEGOVU POBEDNIČKU PESMU:

Foto: Dejan Briza

 

-Kad sam prvi put čuo pesmu, kad je krenula ja sam bio oduševljen, ali više nisam mogao da je slušam jer falilo pesme. Ok, ima dobru poruku, ali ne može na ‘Pesmi za Evroviziju’ da se gleda da li pesma ima samo poruku. Nisam se mnogo baktao oko toga da vidim šta je poruka – rekao je Igor.

Ne krije da je njegov favorit bio Stefan Shy i dodao da ga je alternativni žanr oblikovao u muzičkom smislu, ali da mu se numera Luke Blacka nije dopala.

Kako scenski nastup na ‘Pesmi za Evroviziju’ nije ni malo jeftin, što je i sam iskusio čak dve godine za redom, pevač ne želi da priča o ciframa jer smatra da pevač na taj način ne treba da kalkuliše.

-Ja to ne gledam tako. Ti kao umetnik ne možeš da gledaš na taj način da računaš, sve je rizik i ne možeš da očekuješ da će to da si te vrati– rekao je Simić i dodao da ne planira ponovo da se pojavi na prestižnom festivalu.

ANA NIKOLIĆ SE PRISETILA BOLNOG TRENUTKA DOK JE BILA U LJUBAVI SA RASTOM: "Kad sam podnela papire za razvod, najviše sam ga volela"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading