SEVERININ MISTERIOZNI MUŠKARAC Ovako su se provodili na nastupu Ane Nikolić (FOTO)
Alo

Hrvatska pevačica Severina Vučković sinoć je iz publike u jednom zagrebačkom klubu podržala nastup i promociju nove pesme koleginice Ane Nikolić. 

Severina je uživala u Aninim hitovima, a osvanula je i fotografija iz bekstejdža koja mnogo govori o njihovom odnosu, te možemo zaključiti da se pevačice vole i poštuju.

Severina je Anin nastup pratila iz posebne lože, gde su joj društvo pravili dugogodišnji saradnik Filip Miletić, menadžer Tomislav Petrović, prijatelj Davor Grgin i misteriozni muškarac koji je u društvu pevačice privukao veliku pažnju. Bili su prisni i ludo su se zabavljali uz Anine hitove, a mnogi su posumnjali da je u pitanju novi Severinin partner.

SEVERININ MISTERIOZNI MUŠKARAC Ovako su se provodili na nastupu Ane Nikolić (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Reč je o arhitekti Miru Mesihoviću, a on je prema pisanju hrvatskih medija iz Srbije, baš kao Severinini bivši partneri, Milan Popović i Igor Kojić. Njihov odnos je još uvek misterija za javnost, a u provodu su delovali veoma prisno.

Severina i Miro su delovali zaljubljeno, grlili su se, gledali, a ona mu je u više navrata šaptala na uho. Fotografija sa Instagrama njenog producenta Filpa dodatno je podgrejala sumnje, što možete videti u galeriji u nastavku teksta.

Naime, Miletić je podelio stori Mesihovića, na kome je tagovan sa Severinom, što ih ponovo dovodi u kontekst mogućeg para, što još uvek niko od njih nije demantovao.

NA OVAJ NAČIN JE DRAGANU MIRKOVIĆ IZNENADIO SUPRUG Nije žalio para za ovakav poklon (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading