DOŽIVELA INFARKT PRED KAMERAMA Pevačica prošla kroz pakao, pa priznala: Od bola sam se onesvestila!
Foto: Ataimages

Pevačica Ivana Peters suočila se sa velikim problemom pre nekoliko godina kada je usred emisije doživela infarkt.

U više navrata pevačica se osvrtala na ovaj događaj, koji se odigrao u vreme kada još nije zagazila u 40. godinu života.

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije - ispričala je jednom prilikom Ivana.

Ivana Peters zagovornik je veganske ishrane i zdravog života, a infarkt koji je doživela u mladim godinama promenio joj je ceo život.

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije ‘Ko je kod Koje’ nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život - istakla je pevačica.

Do danas nema zaključka zašto joj se tako nešto dogodilo.

- Presudne su bile neke druge stvari, ne godine, a ni genetika, jer u mojoj porodici niko nije imao srčanih problema. Bio je povišen holeserol, ali to je bilo tako i dok sam bila mlađa. Lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo - rekla je jednom prilikom Ivana.

Lekovi su njena svakonevica, a zbog malokrvnosti morala je da počne i da jede meso.

Kako je zaključila, muzička karijera je nešto što nikada neće zapostaviti, ali je odlučila da povuče ručnu.

-Život je jedan, a u mom slučaju stres je ono što mi apsolutno nije potrebno. Shvatila sam da je brz stil života ono što mi nikako ne prija, a ova životna lekcija ima za mene dragocenu vrednost. Naučila me je da čuvam svoje zdravlje jer, na kraju dana osim porodice, ne postoji ništa preče od toga - rekla je Ivana Peters za domaće medije. 

OVO SU BRAT I SESTRA LEPE BRENE Faketa i Faruk su se takođe bavili pevanjem, a evo kako izgledaju (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading