Kristina Radenković
Foto: Printscreen/Foto: RTS printscreen

Na finalu, iz "grin ruma" su takmičenje vodili Kristina Radenković i Stefan Popović, a Kristina je imala nekoliko lapsusa.

Naime, ona je na početku influenserku Leu Stanković predstavila kao Lanu, pa ju je Lea ispravila. Sada na društvenim mrežama kruži snimak još jednog voditeljkinog lapsusa kad je mislila da je kamere ne snimaju.

- Gledamo još jednu rekapitulaciju - rekla je Kristina, misleći da je ne snimaju više, pa se obratila Stefanu i pitala ga:

- Jesi li stigao? Od Hurikejna ne može da se prođe - rekla je ona.

Podsetimo, Kristina Radenković je nedavno skinula gips, koji je nosila zbog preloma obe ruke o čemu je javno govorila.

- Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram priznati da je bilo i meni pošto do sada nikad nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan, a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla sam na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Proklizala sam i zbog premora počela da gubim ravnotežu. Kad sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom priliko su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu, da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu, ništa od ovoga se ne bi desilo- govorila je voditeljka.

Hitno joj je ukazana lekarska pomoć.

- Levu ruku su mi namestili odmah, a desnu iz drugog pokušaja. Lekar mi je rekao da je mislio da će desna morati da se operiše, ali je ipak uspeo da je namesti. Išla sam da snimim i sutradan, 12 sati posle pada, nakon čega su me posavetovali da kada se vratim u Srbiju obavezno odem na skener, što sam i uradila po povratku kući - objasnila je ona tada.

SMEH DO SUZA Dara Bubamara progovorila o komentarima publike, evo kako se pevačica nosi sa kritikama

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading