"POPIO SAM ŠAKU TABLETA I POZVAO JE" Snežana Đurišić je spasila život ovom slavnom pevaču, ovo su detalji jezivog događaja
Printscreen

Pevačica Snežana Đurišić spasila je život pokojnom kolegi Ninu Rešiću kada je hteo da digne ruku na sebe, nakon svađe sa suprugom, prenose domaći mediji.

- Nino je tada toliko klonuo duhom da je poželeo da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Đurišić, s kojom je inače imao i duet, koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je celu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca - rekao je Ninov dobar prijatelji za "Republiku", a i sam pevač je tada pričao o tome.

Printscreen

 

- Ne sećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Đurišić da joj kažem šta sam uradio. Ona je, kao i svaki dobar čovek i dobar psiholog, na vreme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku akademiju, gde su mi isprali želudac i nekoliko dana ostavili na odeljenju. Sećam se, kad sam se razbudio, osetio sam užasan bol, koji mi je prouzrokovao kateter.

Snežana Đurišić nikada nije pričala o nemilom događaju u javnosti.

Inače, Nino Rešić umro je 2007. godine, a njegova ćerka Sandra Rešić pošla je tatinim stopama i sada gradi uspešnu pevačku karijeru.

OVAKO SU GA KOMENTARISALI Nastradali Nemanja se takmičio u "Zvezdama Granda", a ove reči mu je žiri uputio

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading