DIDI J U DRUŠTVU "MODNOG MANIJAKA" Naša pevačica zasenila sve u Parizu, okružena samo uticajnim ljudima! (FOTO)
Nikola Todorović/Alo!

Popularna pevačica Didi J ne prestaje da intrigira svoju publiku, ali i pratioce na društvenim mrežama, pre svega svojim smelim odevnim kombinacijama. Tako je bilo i ovoga puta i to baš na reviji gde se sedela rame uz rame sa svetskim zvezdama i modnim znalcima.

Didi je odlučila da zaseni sve u zanimljivom stajlingu, a crvene šik naočare nije skidala tokom večeri. U komentarima možemo videti da je izgledala kao milion dolara i da je sve na njoj veoma skupo!

DIDI J U DRUŠTVU

Printscreen

 

Jedna fotografija je oduševila sve ljubitelje mode, budući da je Didi pozirala pored čuvene Ane Delo Ruso. One se trenutno nalaze u Parizu.

Ova žena je stručni savetnik mnogih ljudi koji rade u modnoj industriji, ona je i editor-at-large za japanski Vogue, a ipak je najpoznatija kao strastveni kolekcionar dizajnirane odeće, cipela i nakita.

DIDI J U DRUŠTVU

Printscreen

 

Ana je redovni gost londonske, pariške, njujorške i milanske nedelje mode, gde je često možemo videti u mega zanimljivm stajlinzima, a vidimo i da je Didi oduševljena njom, te su se i slikale.

Podsetimo Dijana Rokvić, poznatija kao pevačica Didi Džej, dobila je poziv da prisustvuje prestižnom događaju Gremi na kojem se dodeljuju nagrade za najbolja muzička ostvarenja u Americi.

U SKLADU SA TRENDOVIMA Ana Korać raznežila sve fotkom svog sina, ne razdvaja se od njega! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading