NAKON DUŽEG PERIODA NEVENA BOŽOVIĆ PROGOVORILA O ĆERKI I SUPRUGU Uživa u majčinstvu i porodičnom životu
Foto: Printscreen/instagram

Nevena Božović ove nedelje našla se u ulozi žirija šoua „Nikad nije kasno“, tom prilikom govorila je o životu sa suprugom koji je inače pilot i njihovoj naslednici i otkrila do sad manje poznate detalje iz njenog života.

NAKON DUŽEG PERIODA NEVENA BOŽOVIĆ PROGOVORILA O ĆERKI I SUPRUGU Uživa u majčinstvu i porodičnom životu

 

 

Naslednici su dali ime Anka, otkrila je i kako se snalazi u novoj životnoj ulozi.

-Dobro sam se snašla, moram da priznam, to komentarišu i ljudi u mojoj okolini. Nekako se psihički spremaš na to i kada se desi već si spreman. Meni je uz dobru organizaciju nekakako sve lako. Sve radim sa uživanjem i onda nekako imate snage za sve ostale stvari mnogo više nego ranije – objasnila je pevačica i otkrila da li njena ćerkica pokazuje interesovanje za muziku.

Iskreno da, to je jedini kontakt  sa nečim što ona gleda na televiziji, telefonu i kompjuteru, reaguje jako lepo na muziku, ali videćemo, ima vremena do toga – kazala je Nevena.

U muzičkim vodama se dobro snalazi i pevačicin suprug, a Nevena nam je otkrila da li je savetuje kada su novi projekti u pitanju.

-Naravno, on je uvek tu da se konsultujemo i da mi negde ukaže na neke stvari, iako nije direktno u svetu muzike. Njegovi saveti mi znače, isto razmišljamo, od njega uvek dobijem potvrdu za ono što mislim . Jako se dobro razumemo i kada su te poslovne stvari u poitanju – objasnila je Božovićeva.

NAKON DUŽEG PERIODA NEVENA BOŽOVIĆ PROGOVORILA O ĆERKI I SUPRUGU Uživa u majčinstvu i porodičnom životu

Alo

 

Trenutno je aktuelan muzički festival „Pesma za Evroviziju“, a pevačica je na izboru učestvovala nekoliko puta i priznala da bi iskustvo ponovila opet.

-Da, to me često pitaju jer sam tri puta bila na Evorviziji, ali sa nekim razmacima. Ja bih uvek, ali samo ukoliko se desi ta pesma sa kojom mislim da mogu nešto da napravim. To se desilo pre nekoliko godina sa pesmom „Kruna“, verovala sam u nju, ali se nisam opterećivala time da moram da odem na Evroviziju. Pa ako se spontano desi neka  zašto da ne… Volim Evroviziju, volim da budem deo te  velike priče i velike scene- objasnila je Nevena.

ZBOG NEMAŠTINE BRENA POSTALA PEVAČICA Ovo je njena životna priča, a spas je našla u muzici

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MK

05.03.2023 19:56

Prelepa, pametna i kulturna devojka za svaku pohvalu. Prelep par, srećno i dugovečno.