ŽESTOKO SU SE POSVAĐALI OKO PESME Natalija i Sani Trik FX otkrivaju kako je nastala numera "Hitna pomoć"
Alo

Mnogi naši pevači imaju onu pesmu koja im je lična karta u svetu estrade. Numeru koja im je donela najveću zaradu ili ipak slavu. Sve u svemu - pesmu po kojoj su postali prepoznatljivi.

Natalija i Sani

Foto: Ataimages

 

Jedan od hitova koji je obeležio karijeru grupe Trik Fx, koju čini denserski par Sani i Natalija Ibraimov jeste „Hitna pomoć“, a pozadina priče kako je nastala ova pesma, je i te kako zanimljiva. 

Naime, Sani nije ni želeo da snimi ovu pesmu, posvađao se sa suprugom zbog iste, a ona je na prevaru istu snimila i uvrstila je na album.

- Pesmu Hitna pomoć Sani uopšte nije želeo da snimi. Bili smo u studiju kod Aleksandra Perišića Romarija. U to vreme je bila dens muzika jako popularna, 2003. godine. Tada su izašle naše pesme Džoker i Čiko, čiko. Međutim, ja sam silno želela da uradim tu pesmu, ali Sani nije želeo ni da čuje za to, jer je on bio denser pevač i igrač. Rekao je da ga ovo ne zanima, bio je toliko ljut, da je napustio studio, udario je vratima i otišao. Ostavio me je ceo dan u studiju da pevam. Kada je trebalo da izdamo pesmu, mi smo na prevaru stavili pesmu na CD i predali u City records, tako da on nije ni znao ništa. Iako neki tvrde da je to dens pesma, „Hitna pomoć“ je čist narodnjak i nema veze sa densom. Sa ove distance mogu da kažem da zahvaljujući toj pesmi super radim, klinci je obožavaju, diskoteke su pune - ispričala je Natalija.

ŽESTOKO SU SE POSVAĐALI OKO PESME Natalija i Sani Trik FX otkrivaju kako je nastala numera

Printscreen

 

Podsetimo, hitovi koji su obeležili karijeru grupe Trik Fx su: „Zgodna mlada“, „Do jaja“, „Čiko, čiko“, „Na tebi je i mnoge druge“.

Inače, pisalo se da je brak Natalije i Sanija bio u krizi i da su bili na korak do razvoda, a numera „Spasi me", je održala njihovu vezu.

- Baš smo se zakačili nešto Nata i ja, ali smo imali zakazano kod Milana Bojanića iz grupe „Tap 011" da uradimo tekst i bili smo tako nadrndani jedno na drugo i Milan je stalno išao te kod mene, te kod nje, a mi nismo hteli ni da razgovaramo, ona je plakala kod njega, ja sam zabrljao kao i uvek i u četiri ujutru je zvonio telefon i Milan nam je rekao da ima hit za nas.

PRVO POJAVLJIVANJE LUKE BLEKA NAKON SINOĆNE POBEDE Otkriva da li će u Liverpulu Srbiju predstavljati na našem jeziku ili Engleskom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading