"VADIO SAM JE IZ LUDNICE, BOLJE JOJ JE DA ĆUTI I SMRDI" Saša Mirković otkrio nove detalje afere mito, odgovorio Mariji Šerifović, a oglasio se i Lukas!
Foto: Alo/ilustracija

U svom vlogu je izjavila da se ne seća situacije, ali da smatra da nije dala svoj glas tom kandidatu, te da je to početak i kraj svega. Takođe je osudila tvrdnje takmičara “Zvezde Granda” koji je optužio Snežanu Đurišić da je tražila novac od njegove majke.

–Što se ove situacije tiče, ja se ne sećam, ali smatram da nisam dala svoj glas tom kandidatu i to je početak i kraj svega. Pročitala sam poruku koju je pisao Snežani gde je rekao da je genije za Milija i mene, a ovo što je stavljeno na leđa Snežani Đurišić mislim da je fuj, da je bljak, mislim da je odvratno i da sve osobe koje su u tome učestvovale, a ima ih dosta, da zaista hitno počnu da neguju svoje mentalno zdravlje. Da je žena od koliko godina klekla na pod i da nekome traži pare, pare, pare to je užas. Svaki kvadratni metar studija je kamerama pokriven, ta stvar ne postoji niti se dogodila, komunikacija jeste. O tome će se svakako pričati na sudu- poručila je ona.

Na ovo se oglasio Saša Mirković, najuspešniji producent na Balkanu. Na svom Instagram storiju je odgovorio Mariji, rekavši da je ona promenila svoje stavove, što je simptomatično za nju. Takođe je istakao da će Mariju i njega doživotno, a i posle toga, povezivati zajednička pobeda na Evroviziji, ali da neće dozvoliti da ga pevačica javno pljuje.

-Na žalost promenila je stavove, kao i uvek što je za nju simptomatično. Mariju Šerifović i mene će doživotno, a i posle toga povezivati zajednička pobeda na Evoroviziji. Ono što pljuje ljude i šalje u ludnicu one koji pričaju istinu je zato što Marija radi uvek kao džuboks (koliko ubaciš toliko i tako priča). Što se tiče “nameštanja festivala” nemoj da je ja podsećam šta je sve rađeno. Ako je mislila na Aleksandra Vuksanovića i mene da treba da idemo u ludnicu, podsetio bih je da sam je ja iz iste “vadio” puno puta, da ne zaboravi. Najpametnije joj je da ćuti i smrdi u tom tzv. žiriju gde je ubačena na moju intervenciju. Znamo i ona i ja da je u tom žiriju ZG i sodoma i govora, zato Marija ne pravi se pametna, a ni naivna! – napisao je Mirković.

Na Mirkovićevu objavu nadovezao se i najveća balkanska zvezda Aca Lukas koji je objavio:

-Popisujem sve što je rekao Saša Mirković, a mogu da dodam još puno toga…

"KADA ĐOLE HOĆE, JA SPAVAM" Vesna progovorila o bračnom životu, evo šta joj muž najviše zamera, šok priznanje

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading