ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU U SURČINU Mirko Šijan pokazao kadrove renovirane kuće, sve pršti od luksuza, a da vidite tek bazen (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Mirko je u skladnom braku sa Bojanom Šijan, a tek prošle godine su krunisali svoju ljubav i dobili dva sina. 

Dok baka Goca živi u prizemlju velelepne kuće, Mirko i Bojana sa sinovima smešteni su na spratu kuće.Mirko je svojevremeno pratio glas žestokog momka sa beogradsog asfalta, međutim, ženidba i deca su ga očigledno smirili te je sada porodičan čovek. U velelepnu kuću u Surčinu uložio je dosta novca, gde uglavnom provodi vreme sa suprugom Bojanom i sinovima.

Mirko je svojevremeno pratio glas žestokog momka sa beogradsog asfalta, međutim, ženidba i deca su ga očigledno smirili te je sada porodičan čovek. U velelepnu kuću u Surčinu uložio je dosta novca, gde uglavnom provodi vreme sa suprugom Bojanom i sinovima.

Mirko i Bojana na svojim Instagram profilima neretko objavljuju fotografije sa naslednicima, a posebnu pažnju pratilaca privlače kadrovi njihove luksuzne kuće. Par je nedavno renovirao kuću, te je sada mnogo svetlije u prostorijama, a uglavnom preovlađuju nežni tonovi zidova i nameštaja.

U dnevnoj sobi imaju veliku ugaonu garnituru u sivoj boji, a kuhinja im je bela. Bazen u dvorištu oduvek je bio "šlag na tortu" njihove vile, a pre dve godine su ga i renovirali.

"SVE TEŽE FUNKCIONIŠE, TO JOJ TEŠKO PADA" Anđelka Prpić je u sedmom mesecu trudnoće donela veliku odluku, ovo sve menja

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading