OVO JE TEODORINA KUĆA U KAČAREVU Goca se godinama sudila sa sestrama oko imovine, a evo šta komšije kažu: Ne vezuju je lepe uspomene!
Alo!/Masanori Jošida

I meštani Kačareva su upoznati sa ovom situacijom te su otkrili da je sada sve rešeno, a čak su i ekipu emisije "Metar moga sela" odveli do kuće koju porodica trenutno renovira.

Osim majstora u dvorištu kuće smo zatekli i porodičnog prijatelja porodice Džehverović.

- Cela kuća se renovira - rekao nam je prijatelj koji pomaže oko renoviranja kuće, a na pitanje da li će se Teodora vratiti tu kaže:

- Pa ne verujem da će Teodora da se vrati.

- Bila je uporna, radila je i kao mala, išla je na rođendane dečije i tako..

Radnici koje smo zatekli u dvorištu kuće nisu bili raspoloženi za razgovor pa su ekipi samo kratko rekli:

- Ne poznajemo ni Teodoru ni Gocu, mi smo ovde došli da radimo.

OVO JE TEODORINA KUĆA U KAČAREVU Goca se godinama sudila sa sestrama oko imovine, a evo šta komšije kažu: Ne vezuju je lepe uspomene!

Foto: Blic tv printskrin

 

Ipak, Teodorina mama Goca je bila voljna da objasni šta se tačno desilo i kakvi su im sada planovi oko porodične kuće.

- Stvarno smo imali veoma ružnih trenutaka u toj kući gde ste bili, ali ta neka ljubav nas je održala, bili smo pošteni, vredni. Postigli smo ono što smo želeli - kaže pred kamerama za emisiju "Metar moga sela" Gordana Džehverović, majka popularne pevačice.

- Kada je došlo do sporazuma, da ta kuća ipak posle 22 godine spora pripadne meni, prvo smo hteli da je prodamo... Ali sin Sava je ipak rekao: "Ne, sredićemo tu kuću i vratićemo se jednog dana". Tu su u toj kući ipak bili i ti neki Teodorini počeci - iskrena je Gordana.

Ipak, iako mama i brat planiraju da se vrate Teodora nije oduševljena njihovom predlogom.

- Teodoru nešto ne vezuju lepe emocije za Kačarevo. Stvarno je bilo ružnih trenutaka i zbog toga ona bojkotuje malo i ne voli baš često da dolazi u Kačarevo. Kaže ona meni baš pre neki dan: "Lepo sam ti rekla, prodaj tu kuću, nemoj da se vraćaš - sa osmehom kaže Gordana i dodaje:

- Ali moraće da dolazi češće kada budem sredila kuću i kada se budem ja vratla u Kačarevo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading