VESNA ZMIJANAC PRIZNALA SA KAKVIM POROCIMA SE BORILA "Nema ništa tužnije od pijane žene"
Foto: Promo/Promo

Pevačica Vesna Zmijanac, za razliku od mnogih sa estrade, nikada nije zaobilazila priče o porocima.

- U našem poslu i u pola veka u svetu u kome mi živimo, samo budi srećan da probaš i da ne ostaneš ni na čemi. Tako i ja. Mnogi od nas smo mogli da zaglavimo i da se ne oporavimo za tri života. To je sreća i sudbina, nešto što poneseš od kuće - kaže Vesna i dodaje:

VESNA ZMIJANAC PRIZNALA SA KAKVIM POROCIMA SE BORILA

Alo

 

- Ja sam kao majmun, volela sam sve da probam, ali lako sam izlazila iz svake gužve, sem iz pevanja - kaže Vesna Zmijanac za Kurir.

Svojevremeno je popularna pevačica otvorenije govorila o porocima, pa je priznala i da je često znala da pije sa žestokim momcima, ali da bi i pijana umela da zaspi na groblju.

- Znala sam da odem na groblje na Bukulji, tamo sednem na grob neke babe i popijem po devet čokanjčića rakije, a onda me uhvati san… Nema ništa tužnije od pijane žene - ispričala je pre nekoliko godina Vesna.

VESNA ZMIJANAC PRIZNALA SA KAKVIM POROCIMA SE BORILA

Foto:Ivan Stanivukovic

 

Ona nije krila i da je koristila nedozvoljene supstance.

- Nedozvoljene supstance su uzimala maha baš u vreme mog boravka u Americi. Platiš, ako već nije uračunato u cenu ulaznice ili konzumacije, konzumiraš i zbogom pameti. Ako ti se to ne sviđa, nema problema, samo reci, za novac se brzo može dobaviti sve šta ti je po volji i ukusu. Blentavi osećaj lažne sigurnosti i nadljudske snage. Sve je lepše nego što jeste, sve se čini lakšim nego što jeste, sve je moguće, čak i ono što nije. Kada omama prođe, bolni sudar sa stvarnošću. Kajanje i strah, neprirodni strah. U povodu i u razlogu sve to liči na opijanje. U trajanju i doživljaju, bar s početka, pomalo i prija. Ostavlja istu prazninu u duši kao i alkohol, s tim što se vremenom odsustvo mamurluka i glavobolje nadoknađuje totalnim kolapsom celog tela i atrofijom svake ljudskosti u čoveku. Gadna rabota. Onaj ko je opijate izmislio i napravio je, taj sigurno mrzi čoveka, mrzi sve ljude i sebe samog - rekla je Vesna u jednom intervjuu.

PRVA VELIKA LJUBAV ANE BEKUTE Voleli su se 10 godina, a sada je isplivala njegova slika (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading