POJAVILA SE GOLA FOTKA ZORANNAH Influenserka potpuno naga "Ženo šta nam radiš"
Foto: Alo/Printscreen

Poznata srpska influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah podelila je na društvenim mrežama fotografiju o kojoj se priča.

Zorannah je, naime, pozirala gola na snegu, što je bilo sasvim dovoljno da pokrene bujicu komentara.

Ostani divlja! - napisala je kratko u opisu objave na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

"Ženo, šta nam radiš", "sad kašlješ i boluješ", "ludilo mozga", neke su od poruka koje je dobila.

Zorannah je, inače, nedavno otvoreno govorila na temu depresije i napada panike, sa kojima se bori i za koje uzima lekove koje joj je doktor prepisao.

Ove sada lekove uzimam samo kada imam napad. Iskreno, to su jaki lekovi i ne želim da budem stondirana, uspavana i slično u svako doba dana. Pila sam druge lekove, koji su za depresiju, svakog dana, kao terapiju, oni ne uspavljuju i ne stvaraju zavisnost. Nažalost sa njima sam morala da prekinem, kada su napadi panike počeli češće da mi se dešavaju. Iskreno, život mi je bio mnogo bolji, kada sam bila na tim lekovima (antidepresiv je u pitanju). Tako da planiram da prestanem da pijem ove za anksioznost i vratim se njima. Jako je važno da lekove ne prepisujete sami sebi - navela je bila blogerka, pa otkrila da nikada ne zna kada neki novi napad panike može da joj se desi:

POJAVILA SE GOLA FOTKA ZORANNAH Influenserka potpuno naga

Printscreen

 

- Niko ne može da zna unapred kada će dobiti napad panike, osim ako ih ne izmišlja. Jedino što možeš da znaš neke situacije u kojima si već bila trigerovana. Meni su se napadi desili na primer noću pre nego što zaspim ili kad vozim noću, a nema nigde nikoga na ulici.

"DA LI JE OVO ZAISTA ONA" Snežana Savić je uvek bila zanosna crnka, a sada je njen izgled iznenadio sve (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading