"SVE ŠTO JE DOBRO JE NEUDOBNO" Savo Perović iznenadio sve svojim stajlingom (VIDEO+FOTO)
Foto: Alo/Alo

Večeras se održava prvo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju 2023", koje će voditi Kristina Radenković, Dragana Kosjerina, Milan Marić i Stefan Popović.

Alo

 

Tokom dve polufinalne večeri 1. i 2. marta predstaviće se po 16 kompozicija, najboljih osam iz svakog polufinala boriće se 4. marta u velikom finalu za pobedu, a najbolja po glasovima publike i stručnog žirija predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Liverpulu.

Među brojnim učesnicima pojavio se i Savo Perović koji će se predstaviti numerom "Presidente".  koji je šokirao svojim stajlingom večeras.

On je iznenadio sve prisutne svojim stajlingom. Pojavio se u crvenom odelu, a preko lica je imao nakit koji je unikatan, a budući da je najavio skandalozan nastup, mnogi sa iščekivanjem čekaju baš njega na bini.

Posebno se istakao kako svojim glasom, tako i autentičnim scenskim nastupima u dosadašnjim pojavljivanjima, te se od njega večeras može svašta očekivati jer je u više navrata najavljivao nezaboravan nastup koji ga može dovesti do diskvalifikacije:

- Sve što je dobro je neudobno. Osećam se moćno, maska je specijalno iz Londona, predstavlja malog đavola - rekao je Savo.

TATA MU JE PRODUCENT, A PESMU JE SNIMIO U ORMANU UMESTO U STUDIU Filip Baloš ponosan na sebe i pesmu koju je napravio (VIDEO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading