saša mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Koliko god bio atraktivan, zanimljiv i važan za Srbiju, izbor za nacionalnog predstavnika na Evroviziji godinama pored šou-programa, voditelja, glasanja žirija, obeležavaju i sve veći i ozbiljniji skandali.

Nikad se glasnije i otvorenije nije pričalo da je festival „Pesma za Evroviziju“ namešten, a da je pobednik unapred određen i da mu se zna ime i prezime, a to je Boris Subotić, koji će večeras u prvom polufinalu izvesti numeru „Nedostupan“.

Printscreen

 

Njegovo ime prvi je još pre mesec dana pomenuo producent i direktor Hajp produkcije Saša Mirković, a u javnost je pre nekoliko dana sa istim saznanjima izašla i pop pevačica Maja Nikolić koja više od jedne decenije tvrdi da je izbor za nacionalnog predstavnika za ovaj prestižni evropski festival pun mahinacija, nameštaljki i zakulisnih radnji.

Po estradnim krugovima se glasno šapuće da mladi Subotić ima političku podršku Demokratske stranke, a spekuliše se i da je inkognito uzeo učešće u omladini ove organizacije, ali kako mu je pevanje primarno zanimanje, ne želi da na tome insistira u javnosti.

Foto: Printscreen

 

Mirković, koji je početkom februara označio Borisa kao pobednika „Pesme za Evroviziju“, pozvao je i sve da se s njim klade kako bi početkom marta dokazao da je u pravu. Na dan emitovanja prvog polufinala jedini čovek koji je Evroviziju doveo u Srbiju bez dlake na jeziku i u svom stilu za Alo! je objasnio zašto je Subotić glavni favorit za odlazak na Evroviziju uprkos tome što do finala i proglašenja ima još četiri dana. 

Alo

 

- Borko Stefanović je počeo da se bavi menadžerskim poslovima jer mu politika ne ide od ruke, tako da je preuzeo malog Borisa Subotića i preporučio ga svojoj životnoj saputnici Oliveri Kovačević, koja maksimalno gura da Boris pobedi kako bi svom dragom priuštila da se nađe u delegaciji Srbije na Evroviziji - rekao je Mirković i za kraj dodao:

- Kao i svake godine oko predstavnika na Evroviziji dešava se muvačina.

Ko je Boris Subotić?

Pop pevač Boris Subotić nepoznat je široj javnosti i logično se nameće pitanje ko je i šta je u dosadašnjoj karijeri uradio?

Foto: Printscreen

 

Boris je rođen je 2001. godine u Sremskoj Mitrovici. Pevanjem je počeo da se bavi sa svega 5 godina. U septembru 2010. godine je učestvovao na nacionalnom izboru Srbije za Dečju pesmu Evrovizije s pesmom „Do moje klupe“. Na ovom izboru je završio na drugom mestu. Učestvovao je na takmičenjima „Ja imam talenat“, „Vivkovizija“ i „Ja mogu sve“, na kom je i pobedio. Godine 2022. je učestvovao na „Pesmi za Evroviziju ’22“ sa pesmom „Vrati mi“. Da ne diže ruke od odlaska na Evroviziju svedoči i učešće na ovogodišnjem takmičenju.

ANA NIKOLIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST "Dođem iz grada, uspavam dete i nastavim u provod"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading