NIJE USPELA DA OBUZDA EMOCIJE Milicu Todorović rasplakala pevačica svojim emotivnim nastupom (VIDEO)
Nedeljko Kiš/Alo!

Pevačica Milica Todorović poznata je po neverovatnoj emociji koju iskazuje u gotovo svakoj numeri i upravo to je ono što publika kod nje izuzetno voli i poštuje, a koliko se ona zaista pronalazi u svojim pesmama malo ko je znao.

Milica

Foto: Ataimages

 

Naime, gostujući u jednoj emisiji Milicu Todorović uspela je da rasplače mlada nada muzičke scene koja je poznata po svom učešću u „Zvezdama Granda“.

Ivana Dimkoviski je bukvalno očarala koleginicu zapevavši čuveni hit „Proći ćeš me ti“ i svojim glasom i emocijom uspela da rasplače Micu koja nije uspela da sakrije svoje emocije, ali ni oduševljenje pevačkim sposobnostima lepe Ivane.

U jednom trenutku je Todorovićeva čak zažmurela i pokazala koliko je reči njene pesme pogađaju, a potom sa osmehom na licu čestitala Ivani na sjajnom izvođenju.

Podsetimo, Ivana Dimkovski se istakla u takmičenju „Zvezde Granda“ svojim glasom, ali i pažljivim odabirom pesama i stajlinga koji su svaki put prošli izuzetno zapaženo.

Tako je nekadašnja učesnica koju smo gledali u čak dve sezone za redom, nedavno dobila priliku da peva na svadbi Mirka Šijana i Bojane Rodić, što je svakako bila odskočna daska u njenoj muzičkoj karijeri.

ODREŠIO KESU Gobelja Kaći kupio skupoceni komad nakit, od cifre će vas zaboleti glava! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading