UHAPŠEN BIVŠI DEČKO JOVANE TIPŠIN Pevačica ga prijaviila za uznemiravanje, trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru, ovo su detalji
Foto: Printscreen Pink TV

Nakon pevačicine prijave za uznemiravanje, Ljubiša se nije odazivao na pozive suda i policije, i trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu gde čeka na razrešenje svog slučaja, prenosi Informer. 

Podsetimo, Jovana Tipšin prijavila svog bivšeg partnera, Ljubišu Stojanovića zbog uznemiravanja koje je usledilo nakon njihovog raskida. 

Naime, Jovana je u prijavi navela da je nakon raskida u novembru 2022, njen 13 godina mlađi dečko nastavio da je uznemirava pozivima, porukama, a onda je i dolazio ispred njene zgrade. Osim uznemiravanja koje je vršio telefonskim putem, mediji s navodili da je Ljubiša uhodio tako što je čekao ispred zgrade i na drugim mestima.

UHAPŠEN BIVŠI DEČKO JOVANE TIPŠIN Pevačica ga prijaviila za uznemiravanje, trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru, ovo su detalji

Foto: Printscreen/instagram

 

Kasnije se i Stojanović oglasio, te je tom prilikom negirao navode.

- Nije bilo nikakvog uznemiravanja, to su gluposti. Jovana i ja smo živeli zajedno, bili smo dve godine i sedam meseci u vezI, to je bila velika ljubav. Nije nikada bilo nikakvih incidenata između nas, ako je "volim te" nešto ružno, onda je to, to. Raskinuli smo u novembru. Imam devojku sa kojom živim i srećan sam - rekao je tada Ljubiša.

"U HRVATSKOJ SU TAJNO SLUŠALI NARODNJAKE" Menadžer istakao šokantnje otkriće u vezi zabrane srpskih pevač, za sve kriv jedan čovek!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading