OTAC JUTJUBERKI NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST Rekao da ćerkama ne bi dao krv da prežive, a sada otišao korak dalje i zgrozio sve
Foto: Printscreen/instagram

Otac jutjuberki Anđele i Nađe Đorđević, Zoran Đorđević ponovo se oglasio putem lajva, te otkrio nove detalje drame.

Naime, on je istakao da je saznao da su u celu "prevaru" uključeni još neki ljudi, kao i da ima određene uslove za ćerke, da bi mogao da im oprosti.

OTAC JUTJUBERKI NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST Rekao da ćerkama ne bi dao krv da prežive, a sada otišao korak dalje i zgrozio sve

Printscreen

 

– Saznao, da su Marko, Nađin momak i njegovi roditelji, meni radili iza leđa. Pomagao sam im oko dece kada su imali smrtni slučaj, a oni su Mariji i Nađi pomagali da nađu stan, a mi za to vreme tražili da kupimo kuću – započeo je Zoran, pa dodao:

– Nađa mora da ostavi Marka da bih joj oprostio i da prekine kontakt sa Željkom i Slađom. Da bismo se mi pomirili, mnogo drugih ljudi mora da pati. Ne može tako da se ponaša, neke stvari su ispravne. Ne interesuju me jer su milion i jednu stvar uradile mimo našeg dogovora. Znam šta sam uradio za njih i kako sam ih vaspitao.

Zoran je za kraj rekao da je ćerkama u Srbiji sve ostavio i vratio se u Francusku.

– Meni neko da ispriča ovu priču, rekao bih da čovek laže. Sve su stvari ostale u Požarevcu, ključeve sam ostavio – zaključio je.

"OVO JE NAJVEĆE DOSTIGNUĆE" Tanji Savić je muž oteo decu, prošla je kroz pakao, a sada je uspela neočekivano! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading